Neler Yeni

Red Dead Redemption 2 Türkçe Yama?

Margot Robbie

80+ Titanium
En İyi Cevap
2
Dahası  
Reaksiyon skoru
61,166
İsim
Margot Robbie
İlgilendiği Kategoriler
YKS, İskandinav mitolojisi
Benim yapay zeka çeviri dediğim bu zaten. Başka bir çeviri yok mu? Bunun çevirisi gerçekten kötü.
Çeviri öyle kolay mı yapılıyor sanıyorsun. Kötü olmasının sebebi çeviremediklerinden değil. Artık yeni oyunlara çeviri zor yapılıyor. 1-2 senede anca çıkıyor. Beğenmediysen İngilizce öğreneceksin o zaman.

• Kızgın
Reaksiyonlar: baid

bariskarali

80+ Gold
En İyi Cevap
2
Dahası  
Reaksiyon skoru
4,890
İsim
Barış Karalı
En iyisi o. Biraz çat pat ingilizce de biliyorsan gayet iyi anlaşılıyor. Bende onu kullanıyorum.

baid

80+ Silver
En İyi Cevap
5
Dahası  
Reaksiyon skoru
4,391
İsim
berk
Çeviri öyle kolay mı yapılıyor sanıyorsun. Kötü olmasının sebebi çeviremediklerinden değil. Artık yeni oyunlara çeviri zor yapılıyor. 1-2 senede anca çıkıyor. Beğenmediysen İngilizce öğreneceksin o zaman.
Ne bu sinir? Bu çeviri hiç uğraşılmadan yapay zeka çevirisi ile yapılmış. Ayrıca B1-B2 İngilizcem var. Şu an oyunu ingilizce oynuyorum zaten.

Margot Robbie

80+ Titanium
En İyi Cevap
2
Dahası  
Reaksiyon skoru
61,166
İsim
Margot Robbie
İlgilendiği Kategoriler
Ne bu sinir? Bu çeviri hiç uğraşılmadan yapay zeka çevirisi ile yapılmış. Ayrıca B1-B2 İngilizcem var. Şu an oyunu ingilizce oynuyorum zaten.
B1 ingilizcen vardı da niye tr yama ararsın be kardeş. Çevirinin kolay yapılmadığını bilmeyen birine ne diyim. Allah kolaylık versin sana.

• Hahaha
Dahası  
Reaksiyon skoru
31
İsim
Emre Taş
Unuttum banlasada bir şey olmaz 2 tane yedek rdr 2 online hesabım var (40 tlken almıştım ) .
40 ₺ nerden aldınız. Ben korsan indirdim türkçe yama yaptım oyunu oynayamadım belli bir süre sonra attı oyun beni

saleRan

80+ Bronze
En İyi Cevap
1
Peki Ps4 için Türkçe yama mümkün müdür?
Mesaj otomatik birleştirildi:

@Sherlock Holmes

Son düzenleme:

Cirilla

80+ Gold
En İyi Cevap
3
bende ilk başlarda yama aramıştım denedim hiçbiri çalışmadı kendi ingilizcem ile oyunu oynadım sizede öyle tavsiye ederim birçokta kelime öğrendim temel seviyede ingilizceyi biliyorsanız çoğu şeyi anlayabilirsiniz.

• Beğen

Margot Robbie

80+ Titanium
En İyi Cevap
2
Dahası  
Reaksiyon skoru
61,166
İsim
Margot Robbie
İlgilendiği Kategoriler
Peki Ps4 için Türkçe yama mümkün müdür?
Mesaj otomatik birleştirildi:

@Sherlock Holmes
Ben yok diye biliyorum ama YouTube da bir kaç kişi rdr 2 PS 4 Türkçe yama videosu çekmiş. Ne kadar doğru ne kadar yanlış bilmiyorum bunlara bir bak istersen.

Top Bottom