Neler Yeni

Red Dead Redemption 2 Ultimate ve Normal Sürüm Arasındaki Fark

Zafik

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
3
İsim
GörkemYıldırım
Arkadaşlar Epic Games üzerinden RDR2 alacağım fakat hangisini almalıyım. Online taraftan çok hikaye tarafı için alıyorum. Ultimate paket hikaye kısmına bir ek sağlıyor mu? Araştırdım fakat tam olarak anlamadım. Yardımcı olursanız sevinirim.

Ilar

80+ Bronze
Hayır, ultimate online da para+kıyafet+at gibi şeyler veriyor.

𝐊𝐞𝐫𝐞𝐦

tedebbür ehli
Moderatör
En İyi Cevap
26
Ultimate paket hikaye kısmına bir ek sağlıyor mu?
Evet, sağlıyor. Yalnızca hikaye kısmına değil, online kısmına da ek içerik sağlıyor. Hikaye için konuşacak olursak: Oyun içerisine ek görevler ekliyor. Banka soygunu ve çeteleri soyma. Daha fazla paranız oluyor. Silahşör takımları hediye ediyor. Benekli bir siyah at hediye ediyor. Oyunun başlarında iken alabiliyorsunuz. Vahşi doğadan gidip bir beyaz Arap atı evcilleştirmediğiniz sürece elde edebileceğiniz en iyi atlardan biri. Mahmuz hediye ediyor. 3 adet silah hediye ediyor. Oyun içerisinde para bonusu veriyor. Arthur'un dayanıklılık, sağlık ve ölü göz çekirdeklerine bonusta bulunuyor. Online kısmı için konuşacak olursak: Bedava kıyafetler ve kamp teması veriyor. Oyuncular arasında derecenize de bonus sağlıyor. Black Chestnut atı veriyor. Birkaç silaha bedava erişim sağlıyor. Farka değdiğini düşünüyorum.

Zafik

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
3
İsim
GörkemYıldırım
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Evet, sağlıyor. Yalnızca hikaye kısmına değil, online kısmına da ek içerik sağlıyor. Hikaye için konuşacak olursak: Oyun içerisine ek görevler ekliyor. Banka soygunu ve çeteleri soyma. Daha fazla paranız oluyor. Silahşör takımları hediye ediyor. Benekli bir siyah at hediye ediyor. Oyunun başlarında iken alabiliyorsunuz. Vahşi doğadan gidip bir beyaz Arap atı evcilleştirmediğiniz sürece elde edebileceğiniz en iyi atlardan biri. Mahmuz hediye ediyor. 3 adet silah hediye ediyor. Oyun içerisinde para bonusu veriyor. Arthur'un dayanıklılık, sağlık ve ölü göz çekirdeklerine bonusta bulunuyor. Online kısmı için konuşacak olursak: Bedava kıyafetler ve kamp teması veriyor. Oyuncular arasında derecenize de bonus sağlıyor. Black Chestnut atı veriyor. Birkaç silaha bedava erişim sağlıyor. Farka değdiğini düşünüyorum.
Öyle güzel açıkladınız ki aradaki fiyat farkını unuttum bir anda :D Tamam şu Epic Games' in ücretsiz oyun kampanyası bittiği an alıyorum. Teşekkür ederim yanıtınız için :)

swan

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
24
İsim
Furkan Kılıçlı
Instagram
swan0f
Steam
swan_f
Discord
swan0f#9379
içinde oyun dahilmi yani ultimate editionu alırsam veya alırsak oyunda pakete dahilmi yoksa sadece ek paket mi?

Top Bottom