❌İndirim Bitti! RED DEVİL 9070 XT 32.999 TL ve ASUS TUF 9070 XT 36.449 TL

trusterr

80+
Reaksiyon skoru
176
Red Devil alınır.

2 haftadır bitiremediler son kalanlar yetişen alıyor :D
Geçen hafta 30 stok açıldı 12 adet satıldı 18 kaldı. Şimdi 15 satmışlar. Red Devil de olsa AMD ne 0 ne de 2. elde rağbet görüyor. Çok güzel bir kart. Alıcısına hayırlı olsun.

Geçen hafta 30 stok açıldı 12 adet satıldı 18 kaldı. Şimdi 15 satmışlar. Red Devil de olsa AMD ne 0 ne de 2. elde rağbet görüyor. Çok güzel bir kart. Alıcısına hayırlı olsun.
50 stok ile başladı evet sonra 30 şimdi 15 aldık bakalım güzel kart gerçekten ama bu devirde 3x8 pin güç girişi gerçekten kabul edilebilir bir şey değil nvdia kaç nesildir yeni güç girişine geçti amd nin en azından 9000 serisinde bunu değiştirmesi gerekirdi yazık yani .
Şu güzelim karta bu yapılır mı be hocam

Ekler

• IMG_20250617_123802.webp
    IMG_20250617_123802.webp
    658.3 KB · Hit: 249
50 stok ile başladı evet sonra 30 şimdi 15 aldık bakalım güzel kart gerçekten ama bu devirde 3x8 pin güç girişi gerçekten kabul edilebilir bir şey değil nvdia kaç nesildir yeni güç girişine geçti amd nin en azından 9000 serisinde bunu değiştirmesi gerekirdi yazık yani .
bu kartın beyazını bekliyorum. siyahı güzel ama beyazı ayrı bir güzel..

Ben de bu karttan 1 adet almayı düşünüyorum ama alıp almamak konusunda çok kararsızım. Aldıktan sonra bir 5070 ti veya 5080 fırsatı yakalarsam üzülürüm. İncehesap 14 gün boyunca sorunsuz iade alıyor mu acaba :D.

Ben de bu karttan 1 adet almayı düşünüyorum ama alıp almamak konusunda çok kararsızım. Aldıktan sonra bir 5070 ti veya 5080 fırsatı yakalarsam üzülürüm. İncehesap 14 gün boyunca sorunsuz iade alıyor mu acaba :D.
Kullanmaya başladıktan sonra sonra iade alacaklarını sanmıyorum ama açmazsanız sorunsuz iade edebilirsiniz . 5070ti gerçekten güzel kart ama bu karta kıyasla 10k belki daha fazla fiyat farkı var kendi adıma o parayı vermezdim açıkcası çünkü bu tepe model .

Hangisini hoşuna gidiyorsa onu al bence. Bu fiyata Nitro+ olsaydı tasarımından dolayı onu tercih ederdim ancak yok. İkisi de çok iyi kart. Tercih yapmak zor.
NITRO+ tasarımını ben de daha fazla beğeniyorum, muhtelemen 1-2K fazla fiyatla da onu alırım ama 2 seferdir bu kart düşüyor.
Genel manada bu kart çok HYPE alsa da ben NITRO+ tasarımına ilk çıktığından beri ayrı hastayım. :peepokalp:

Geri