ARTIK FAN DEĞİLİM
80+ Platinum
- Reaksiyon skoru
- 6,925
22 23k civarına kayıtlı bulabiliyorum ama aklımda red magic 9 8gen3 cihaz almak vardı beklemeye değer mi ? Veya red magic 9 a kayıt gelirmi gelmez mi
Butfem 30 35k arası red magic 9 çıkmasına az kalmış çok çok iyi geliştirmeler var fanı olsun ekranı olsun pili olsun kararsiz kaldimOyun ve ekran için en iyi seçenek olur. Beklemeye gerek yok diye düşünüyorum.
.Oyun ve ekran için en iyi seçenek olur. Beklemeye gerek yok diye düşünüyorum.
Açıkçası 8 Gen 2'de aşırı güçlü. Ekranda çok iyi 8S Pro'da. 10K fiyat farkı olursa kesinlikle değmez diye düşünüyorum.Butfem 30 35k arası red magic 9 çıkmasına az kalmış çok çok iyi geliştirmeler var fanı olsun ekranı olsun pili olsun kararsiz kaldim
Post automatically merged:
.
Red magic 8s mi al diyosunuzSD 8G3 ile çıkan Xiaomi cihazların 50 derecelere çıktığı söyleniyordu, eğer sıcaklık sorunu olursa bir de yeni modelde ki fiyat artışı söz konusu olunca üzebilir.
Almışken en iyisini alayım istiyorum 18 Aralık'ta tanitilcak red magic 9 kasası da şahane baya geliştirilmiş fanı falan degismisAçıkçası 8 Gen 2'de aşırı güçlü. Ekranda çok iyi 8S Pro'da. 10K fiyat farkı olursa kesinlikle değmez diye düşünüyorum.