Hissiyatı farklı sanırımİkiside sessiz ne fark var aralarında
Tepkime hızı ve hissiyat çok daha iyi Red switchlerde. Ama membran daha sessizİkiside sessiz ne fark var aralarında
Red switch sessiz ama membran'a göre sessiz değil.İkiside sessiz ne fark var aralarında
Hissiyat tepkime hızı tıklamam ömrü farkları var ve membran tuşa basarken dibine kadar basman gerekiyor red switchde yarısına kadar.
Red switch sessiz ama membran'a göre sessiz değil.
Peki red switch mi blue switch mi sizceTepkime hızı ve hissiyat çok daha iyi Red switchlerde. Ama membran daha sessiz
Yazı yazacaksan Blue daha iyi. Oyun oynayacaksan Red daha iyidir sessiz olduğu içinPeki red switch mi blue switch mi sizce
Geceleri oyun oynuyorsan red mecburi benim kendi odam olmasına rağmen red aldım blue sesini bildiğim için gece insanlar rahatsız olur ses çıkmasın diye yava yavaş basmaya başlarsın ama sesi çok güzel orası ayrı bi konu ailenin odası sana yakın değilse ve kendi odan da varsa blue.Peki red switch mi blue switch mi sizce
Tepkime hızları dostum. Atıyorum lol oynuyorsun red switch ya klavye elinle çok küçük bir güç uyguluyorsun fark etmeden ve hemen tak diye o skilli atıyor. Olayı bu. Mebranda da sonuna kadar basıyorsun diye biliyorum.İkiside sessiz ne fark var aralarında
redPeki red switch mi blue switch mi sizce