Red switch sıkıntısı

Tankman

80+ Bronze
Reaksiyon skoru
310
Arkadaşlar bu zamana kadar hep blu switch kullandım klavyem eskidigi için red switch klavyeye geçtim ki keşke gecmeseydim sessiz iyi hoş ama lanet olası oyunlarda yanlışlıkla a tuşuna basıp duruyorum o kadar değişik bir his ki anlatamam GTA oynuyoruz arkadaşlarla playlist ben düz yolda lak diye sola kiriyorum 3 gün gecti hala alışamadım sizin de başınıza geldi mi biyle bisey

Ben blue switch kullanıyorum sesinden dolayı şikayetçiyim redi denemedim ama istersen değişebiiliriz hangi marka model vardı

Ben blue switch kullanıyorum sesinden dolayı şikayetçiyim redi denemedim ama istersen değişebiiliriz hangi marka model vardı
Ya red güzel herşeyi okey ama tuşa vastigimi hissetmiyorum parmaklarım falan fena kalın bide

GamePower Warlock Compact​

ben de yeni geçtim red switch bi de kısa olanlardan ama hissiyatı çok çok daha iyi alışırsın zamanla

Arkadaşlar bu zamana kadar hep blu switch kullandım klavyem eskidigi için red switch klavyeye geçtim ki keşke gecmeseydim sessiz iyi hoş ama lanet olası oyunlarda yanlışlıkla a tuşuna basıp duruyorum o kadar değişik bir his ki anlatamam GTA oynuyoruz arkadaşlarla playlist ben düz yolda lak diye sola kiriyorum 3 gün gecti hala alışamadım sizin de başınıza geldi mi biyle bisey
Blueden rede geçmek harbi bi tık zorluyor fakat yavaş yavaş alışırsın her switchin gr ı farklı olur fakat alışamayacağın bir şey kesinlikle değil. Çok rahatsız ederse a tuşunu söküp o şekilde kullanmayı dene bir süre

İlk kullanımda benim de öyleydi sürekli space basiyordum baş parmağımla. Düzeliyor dert etme. 1 haftayı geçmez diye düşünüyorum.

Brown diye bir switch var :)

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,211,218
Üyeler
195,566
Son üye
OblomovTR
Geri