Redbox'a geçilir mi ??

Reaksiyon skoru
144
IMG_20201210_182054.jpg

Adsl altyapım var pingim 400ün altına inmiyor redboxa geçsem sorun yaşar mıyım değerler böyle ve adsl internetimden aldığım sonuçlardan çok çok iyi

RedBox 4.5G hattı kullanıyor diye biliyorum, ping sorunları olabiliyor.
Kuzenim SuperBox kullanıyor, baz istasyonunun yanında olmasına rağmen CS'de 120, LoL'de 50-60 ping alıyor ve stabil değil.

Kuzenim SuperBox kullanıyor, baz istasyonunun yanında olmasına rağmen CS'de 120, LoL'de 50-60 ping alıyor ve stabil değil.
Şu an normal internetimle csgoda 400ping alıyorum

Pingim gayet düşük görünüyor 10-15 arası yaptığım testlerde. Baz istasyonu balkondan görünüyor yakın. Redbox 170tk lik 15mpbs sınırsız paketini düşünüyorum sizce memnun kalır mıyım

Redbox Lol 30 ms CS 60 ms. Baz istasyonu yakınımda.

Alıntıyı görüntüle
Adsl altyapım var pingim 400ün altına inmiyor redboxa geçsem sorun yaşar mıyım değerler böyle ve adsl internetimden aldığım sonuçlardan çok çok iyi
Redbox pișmanlıktır abicim ben 2 hafta önce bașvuru yapmıștım en az 10 kere bayilerine gittim 5 6 defa müșteri hizmetleriyle konuștum benimle resmen dalga geçet gibi cevaplar verdiler müșteri hizmetleri suratıma telefonu vs kapatti en son bayilerine gittim dedim kardeşim bağlıyormusunuz bağlamıyormusunuz internet lazım canli dersler vs oluyor bulundugum bolgede de altyapi yoktu. Ondan redboxa basvuruyordum. Adam iceri gitti kendi üstüyle konustu vs en son dedi bașvurunuzu iptal ediyorum. Bağlamayacağız diye e ***** diyecen simdi beni niye 2 hafta oyaladiniz gider superbox baglatirdim. Fiyatindan dolayi tercih etmemistim basta ama gidip onun basvurusunu yapicam yakinda

Geri