U-usta senin pp neden gittiÇok uzun zamandır arkadaş olduğum kişi beni de reddetmişti, birden aklından çıkmaz zamanla unutursun. Yapacak bir şeyler bulmaya çalış, milyonlarca kız var, hiçbiri bulunmaz hint kumaşı değil üzülmene değmez.
Mesela ben.Onlar bu devirde değil. Şimdiki gençler çocuk gibi. (Bende küçüğüm merak etme ama çocuk gibiyiz.)
Whoa. Yaş kaç senin. 17 yıl mı muazzam.Mesela ben.
Lisede tanıştığım kız ile geçen 17. dönümümüzü kutladık.
Dert etme olum daha yaşın kaç önünde upuzun hayat var üniversitede karşına ne kızlar çıkar hiç takma yoluna devam et.lolü zaten oynuyorum skyrime başlasam olur mu zaten pek kolay değil yazılılar başlıyo 2 haftaya
Sen olgun bir adamsın ben mesajlarından bunu anlıyorum.Onlar bu devirde değil. Şimdiki gençler çocuk gibi. (Bende küçüğüm merak etme ama çocuk gibiyiz.)
Bende liseliyim, cidden ilişkiler vıcık vıcık, yapmacık, çocukça.Sen olgun bir adamsın ben mesajlarından bunu anlıyorum.
Valla ben lisede hiç ilişkiye şahit olmadım. Endüstri meslek lisesiydi kız yoktu olum lisede 10 kişi sap sap bir dal sigarayı dönüyorduk sen düşünBende liseliyim, cidden ilişkiler vıcık vıcık, yapmacık, çocukça.
15 yaşında cidden olmaz.
Bizim sınıf 16 erkek 24 kız. Birbirleriyle çıkıyor ama izlerken gülüyorum yani halleri çok komik.Valla ben lisede hiç ilişkiye şahit olmadım. Endüstri meslek lisesiydi kız yoktu olum lisede 10 kişi sap sap bir dal sigarayı dönüyorduk sen düşün
Hepsi çok komikler demi. Aşk yaşadıklarını zannediyorlar ama ortada öyle bir şey yok. Hepsi boş durmayayım kafasında elimi biri tutsun gezeyim yiyeyim kafasında. Valla ben lisede hiç sevgili yapmadım iyi ki yapmamışım. Üniversitede oldu 1-2 ama onlar da yanlış seçimdi. Üniversite bitti sonra hayatıma biri girdi. Kendisiyle 4 yıldır birlikteyim çok şükür hayatımı onun sayesinde düzene koydum.Bizim sınıf 16 erkek 24 kız. Birbirleriyle çıkıyor ama izlerken gülüyorum yani halleri çok komik.
Allah mutlu yaşlanmayı nasip etsin abi.Hepsi çok komikler demi. Aşk yaşadıklarını zannediyorlar ama ortada öyle bir şey yok. Hepsi boş durmayayım kafasında elimi biri tutsun gezeyim yiyeyim kafasında. Valla ben lisede hiç sevgili yapmadım iyi ki yapmamışım. Üniversitede oldu 1-2 ama onlar da yanlış seçimdi. Üniversite bitti sonra hayatıma biri girdi. Kendisiyle 4 yıldır birlikteyim çok şükür hayatımı onun sayesinde düzene koydum.
Yalnız her erkeğe 1,5 kız düşüyor. Bizim lisede 1 erkeğe 10 erkek düşüyorduBizim sınıf 16 erkek 24 kız. Birbirleriyle çıkıyor ama izlerken gülüyorum yani halleri çok komik.
Allah razı olsun kardeşim. SS görünce kusasın geliyor demiAllah mutlu yaşlanmayı nasip etsin abi.
Yani mesajlaşmaları falan SS olarak geliyor, komedi filmlerinden daha komik. "güzelim vs."
Biz 30 a 10 uzYalnız her erkeğe 1,5 kız düşüyor. Bizim lisede 1 erkeğe 10 erkek düşüyordu
Mesaj otomatik birleştirildi:
Allah razı olsun kardeşim. SS görünce kusasın geliyor demi