Neler Yeni

reddedildim nasıl unutabilirim

Ciri

80+ Gold
En İyi Cevap
6
Çok uzun zamandır arkadaş olduğum kişi beni de reddetmişti, birden aklından çıkmaz zamanla unutursun. Yapacak bir şeyler bulmaya çalış, milyonlarca kız var, hiçbiri bulunmaz hint kumaşı değil üzülmene değmez.

Ariseks

80+ Gold
Çok uzun zamandır arkadaş olduğum kişi beni de reddetmişti, birden aklından çıkmaz zamanla unutursun. Yapacak bir şeyler bulmaya çalış, milyonlarca kız var, hiçbiri bulunmaz hint kumaşı değil üzülmene değmez.
U-usta senin pp neden gitti

Hamit Altıntop

80+ Gold
En İyi Cevap
11
Dahası  
Reaksiyon skoru
9,863
İsim
Kemallettin Kubat
Onlar bu devirde değil. Şimdiki gençler çocuk gibi. (Bende küçüğüm merak etme ama çocuk gibiyiz.)
Mesela ben.
Lisede tanıştığım kız ile geçen 17. dönümümüzü kutladık.

Kamina

80+ Platinum
En İyi Cevap
1
@Emydn10 tam senlik konu.
Mesaj otomatik birleştirildi:

Mesela ben.
Lisede tanıştığım kız ile geçen 17. dönümümüzü kutladık.
Whoa. Yaş kaç senin. 17 yıl mı muazzam.

lolü zaten oynuyorum skyrime başlasam olur mu zaten pek kolay değil yazılılar başlıyo 2 haftaya
Dert etme olum daha yaşın kaç önünde upuzun hayat var üniversitede karşına ne kızlar çıkar hiç takma yoluna devam et.

Onlar bu devirde değil. Şimdiki gençler çocuk gibi. (Bende küçüğüm merak etme ama çocuk gibiyiz.)
Sen olgun bir adamsın ben mesajlarından bunu anlıyorum.

Kamina

80+ Platinum
En İyi Cevap
1
Bende liseliyim, cidden ilişkiler vıcık vıcık, yapmacık, çocukça.
15 yaşında cidden olmaz.
Valla ben lisede hiç ilişkiye şahit olmadım. Endüstri meslek lisesiydi kız yoktu olum lisede 10 kişi sap sap bir dal sigarayı dönüyorduk sen düşün :D

Mete Yavuz

80+ Platinum
En İyi Cevap
9
Valla ben lisede hiç ilişkiye şahit olmadım. Endüstri meslek lisesiydi kız yoktu olum lisede 10 kişi sap sap bir dal sigarayı dönüyorduk sen düşün :D
Bizim sınıf 16 erkek 24 kız. Birbirleriyle çıkıyor ama izlerken gülüyorum yani halleri çok komik.

Kamina

80+ Platinum
En İyi Cevap
1
Bizim sınıf 16 erkek 24 kız. Birbirleriyle çıkıyor ama izlerken gülüyorum yani halleri çok komik.
Hepsi çok komikler demi. Aşk yaşadıklarını zannediyorlar ama ortada öyle bir şey yok. Hepsi boş durmayayım kafasında elimi biri tutsun gezeyim yiyeyim kafasında. Valla ben lisede hiç sevgili yapmadım iyi ki yapmamışım. Üniversitede oldu 1-2 ama onlar da yanlış seçimdi. Üniversite bitti sonra hayatıma biri girdi. Kendisiyle 4 yıldır birlikteyim çok şükür hayatımı onun sayesinde düzene koydum.

Mete Yavuz

80+ Platinum
En İyi Cevap
9
Hepsi çok komikler demi. Aşk yaşadıklarını zannediyorlar ama ortada öyle bir şey yok. Hepsi boş durmayayım kafasında elimi biri tutsun gezeyim yiyeyim kafasında. Valla ben lisede hiç sevgili yapmadım iyi ki yapmamışım. Üniversitede oldu 1-2 ama onlar da yanlış seçimdi. Üniversite bitti sonra hayatıma biri girdi. Kendisiyle 4 yıldır birlikteyim çok şükür hayatımı onun sayesinde düzene koydum.
Allah mutlu yaşlanmayı nasip etsin abi.
Yani mesajlaşmaları falan SS olarak geliyor, komedi filmlerinden daha komik. "güzelim vs." :sick:

Kamina

80+ Platinum
En İyi Cevap
1
Yalnız her erkeğe 1,5 kız düşüyor. Bizim lisede 1 erkeğe 10 erkek düşüyordu :D

Allah mutlu yaşlanmayı nasip etsin abi.
Yani mesajlaşmaları falan SS olarak geliyor, komedi filmlerinden daha komik. "güzelim vs." :sick:
Allah razı olsun kardeşim. SS görünce kusasın geliyor demi :D

bigmen

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
22
İsim
Batuhan
En azından cesurca davranıp şansını denemişsin. Senin yaptığını insanların neredeyse %70'i yapamıyordur. Gidip sevdiği kıza açılamıyordur. İçinde kalmamış olur en azından. Şansını denemişsin ama olmamış. Zaten 1 sene içerisinde büyük ihtimalle unutacaksın ve yeni limanlara yelken açacaksın. Eğer bilgisayarın iyi ise kendini oyunlara verebilirsin. Kafan dağılır az da olsa.

FlyperX

80+ Silver
En İyi Cevap
2
Normal bir şey reddedilmek, böyle şeylere alışman lazım, bu dert yapıcak bir şey değil, kim bilir belki 22 23 yaşında gerçek ruh eşini bulacaksın dostum.

Top Bottom