Chrollo04
80+ Bronze
Yok bu ay pompa yok bu ay ramazan ayı bu ay namaz var
Yok bu ay pompa yok bu ay ramazan ayı bu ay namaz var
arkadaş da olmamak sevgili de ikisinin arasıkanka flörtleşmek ne onu bile bilmiyorum
az daha büyük ataydın keşke sayfayı büyütmek zorunda kaldım
Yav ben geleli çok oldu
yeni fark ettim. Pardon da senin pp neden gittiYav ben geleli çok oldu
Harbi bende 15 yaşındayım derdim yokReyiz yavaş 15 nerde aşk nerde bu yaşta sevgili zaten olunmaz
Forumu saldımyeni fark ettim. Pardon da senin pp neden gitti
sakın ets 2 oynama tır sürerken düşünürsün hep aklına gelir kafayı yersin pes fifa filan oynaben bi kızı seviyordum hoşlandığım ilk kız da oydu öncesinde arakdaştık söylediğimde gerçekten sevdiğime inanmayıp reddetti ve hala aklımdan çıkmıyor onu unutmak istiyorum ama kopmak istemiyorum aynı zamanda çok değer verdiğim birisi ney yapabilirim anime kızlarına sarmak işe yarar mı nasıl unutabilirim
gelişme: kız ile konuştum sadece bu aralar sevgili istemiyormuş şu anda arkadaşız ama benim tatlı birisi olduğumu söylüyor
gelişme 2: flörtleşmeye başladık taktik verin ilk defa oluyor
Hikayeli bi oyuna başla.ben bi kızı seviyordum hoşlandığım ilk kız da oydu öncesinde arakdaştık söylediğimde gerçekten sevdiğime inanmayıp reddetti ve hala aklımdan çıkmıyor onu unutmak istiyorum ama kopmak istemiyorum aynı zamanda çok değer verdiğim birisi ney yapabilirim anime kızlarına sarmak işe yarar mı nasıl unutabilirim
gelişme: kız ile konuştum sadece bu aralar sevgili istemiyormuş şu anda arkadaşız ama benim tatlı birisi olduğumu söylüyor
gelişme 2: flörtleşmeye başladık taktik verin ilk defa oluyor
Flörtleşmek, canım cicim vesaire işte.kanka flörtleşmek ne onu bile bilmiyorum