Neler Yeni

Reddedilen nakil başvurusunu nasıl silebilirim?

YagizS

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
41
İsim
Yağız
Merhabalar herkese iyi forumlar. Benim nakil sonucum reddedilmişti. Fakat 2 tane daha kontejyan açıldı. Benim de bunu silmem gerekiyor nasıl silebilirim? Sil butonuna bastım fakat işe yaramadı

Ekler

• Ekran Görüntüsü (32).png
    Ekran Görüntüsü (32).png
    92.4 KB · Hit: 350

Slayer109

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,576
İsim
Hasoyunlar
Merhabalar herkese iyi forumlar. Benim nakil sonucum reddedilmişti. Fakat 2 tane daha kontejyan açıldı. Benim de bunu silmem gerekiyor nasıl silebilirim? Sil butonuna bastım fakat işe yaramadı
sınıf?

YagizS

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
41
İsim
Yağız
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
hee bende lise 2 yim Nakil aldırmayı bende düşünüyorum meslek lisesinden anadoluya
Mesaj otomatik birleştirildi:

ondan sordum
Ben aldıracağım da nakili aldırmam için nakil sildirmem gerekiyor. Nasıl yapacağım bilmiyorum.

TahaCel

80+ Gold
Dahası  
Reaksiyon skoru
9,620
İsim
Taha yücel
Hem Ortamı daha iyi hemde meslek dersleri zor oluyor meslek dersine çalışırken kültür derslerine zaman kalmıyor
evet öyle biraz meslek dersleri kolay bence ben bilişim okuyorum yazılım dersi görüyoruz beni zorlamıyor belki sevdiğim konudur diye

daha az kültür dersi alıyosun bende yüksek sıralama felan bekliyorum çok çalışmam lazım da ortam iyi bizim okulda

Okuldaki arkadaşlar eğitimin daha iyi verildiğini söylüyorlar.
nasıl yani

Slayer109

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,576
İsim
Hasoyunlar
evet öyle biraz meslek dersleri kolay bence ben bilişim okuyorum yazılım dersi görüyoruz beni zorlamıyor belki sevdiğim konudur diye

daha az kültür dersi alıyosun bende yüksek sıralama felan bekliyorum çok çalışmam lazım da ortam iyi bizim okulda

nasıl yani
benim geçen seneki ortalamam tam 70 ti anadoluya kontenjan açığı olursa alırlarmı hpcam?

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,030,089
Üyeler
163,259
Son üye
Alain_0z
Top Bottom