Redditde ki ilginç kitle

Sirius Blackw

80+ Silver
Reaksiyon skoru
3,636
yalnız ucubeler diye bir grup var biraz inceledim nerdeyse hepsi yanlızlıklarından,antisosyalliklerinden şikayetçi ve bundan yakınıp duruyorlar ama hiçbiri de bu durumdan kurtulmak için uğraş vermiyor ve yanlızlıklarını paylaşıyorlar.Büyük konuşmiyim ama tam bir embesil topluluğu bence.İlerleme kaydetmek isteyen ama oldukları yerde put gibi duran insanları sevmem hiç üstüne üstlük sürekli şikayet edenleri.Yanlış bir hamle de olsa hiç bir şey yapmamaktan iyidir bence.

yalnız ucubeler diye bir grup var biraz inceledim nerdeyse hepsi yanlızlıklarından,antisosyalliklerinden şikayetçi ve bundan yakınıp duruyorlar ama hiçbiri de bu durumdan kurtulmak için uğraş vermiyor ve yanlızlıklarını paylaşıyorlar.Büyük konuşmiyim ama tam bir embesil topluluğu bence.İlerleme kaydetmek isteyen ama oldukları yerde put gibi duran insanları sevmem hiç üstüne üstlük sürekli şikayet edenleri.Yanlış bir hamle de olsa hiç bir şey yapmamaktan iyidir bence.
Sen galiba mükemmel insansın vhldjvldvjldpvhdhpud
İnsanları rahat bırakın belki cidden uğraşan kisiler ve hala da hayatlarında yalnız ve zorlanıyorlar ve biraz da olsa duygusal destek almak istiyorlar

Sen galiba mükemmel insansın vhldjvldvjldpvhdhpud
İnsanları rahat bırakın belki cidden uğraşan kisiler ve hala da hayatlarında yalnız ve zorlanıyorlar ve biraz da olsa duygusal destek almak istiyorlar
Görüşüne saygı duyuyorum benle billur geçmene rağmen hakaret etmeyeceğim gerçekten çabalayanlarla veya belli bir sebepten bu hale gelen insanlarla bir derdim yok.Kendi kendini bu hale getiren insanlara saygı duymuyorum fakat kusura bakma

Kanka bir çoğu rol. Tamamen etkileşim amaçlı post açıyorlar.

Görüşüne saygı duyuyorum benle billur geçmene rağmen hakaret etmeyeceğim gerçekten çabalayanlarla veya belli bir sebepten bu hale gelen insanlarla bir derdim yok.Kendi kendini bu hale getiren insanlara saygı duymuyorum fakat kusura bakma
Kendi kendini o hale getirmeyen insanlar ne yapsın herkesin kendinde bir değişim yapacak kadar bir gücü yok . Sırça fanus diye bir kitap var sylvia plath in o kitapta aslında yazar roman şeklinde bir otobiyografisi. Her neyse o kitapta yazar sırça fanustan bahsediyor hayatında ne yaparsa yapsın etrafında olan sırça bir dönüş ve onu oradan birinin kurtarması gibi kendini kurtaramadigi. Zaten yazarın hayatı da trajik bir şekilde 2 çocuğuna iyi geceler öpücüğü verip onların odasının kapısının altına havlu koyup fırında gazla intihar ederek oluyor. Konuyla alakası ise her insan bazen kendi hayatında değişiklik yapacak veya kendi kendini idare ettirecek kadar iyi olmuyor gerek mental gerek duygusal durumu olsun oradaki insanların çoğu hallerinden memnun değil fakat bir çaresizlikleri var ve gidip redditte paylaşıyorlar . Bazilari ilgi bagimlisidir troll dur bilmiyorum fakat yardıma ihtiyaç duyup çevresinden alamayan insanlar var ve orada kendilerine az biraz destek bulsalar belki mutlu oluyorlar o yüzden saygı duyuyorum o insanlara çünkü kronik depresyon özelikle cidden zor bir sey ve bir kaç konuyu okudum özellikle teşhisi olan kişilere cidden Allah yardim etsin
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Ilk başta ciddiye almayarak konuştuğum icin özür dilerim fakat bazı insanların bazı insanların hayatında bilmeden yorum yapmasını fazla irite edici buluyorum

Son düzenleme:
Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,187,155
Üyeler
188,377
Son üye
YooEmoli
Geri