Redmi 12 pro 5g vs a34 5 g

Reaksiyon skoru
13
Öncelikle merhaba 256 gb 12 pro 5g mi 128 gb a34 5 g sizce hangisi alınır artı ve eksi belirtirseniz sevinirim

Öncelikle merhaba 256 gb 12 pro 5g mi 128 gb a34 5 g sizce hangisi alınır artı ve eksi belirtirseniz sevinirim
Diğer telefon hakkında çok bilgim yok kullanmadım ama şuan redmi var elimde. Eğer yd alacaksan nfc özelliğine ve roma dikkat et. Benim elimdekinde nfc yok ve banka işlerin çoksa kullanışsız oluyor. Ama diğer işler için üst düzey gücü var. Kamera performans oyun vs. Fiyatına göre tabi ki.

Ve nfc özelliği önemli değil dersen elimdekini çıkartıyorum. İlgilenirsen özelden yaz konuşalım fiyat vs.

A34 5G al hocam düşünme bile

Arayüz (OneUI) ,samsung garantisi ,kamera ve ekran olarak a34 kesinlikle daha iyi

Note 12 pro 5g yurt dışı , direnç kayıtlı ise yapan yerin işçiliği çok önemli yoksa NFC yalan olur. Note 12 pro 5g modeli a34 den daha üstün , a54 ayarında bir cihaz.

İnternetten alıcam yd değil galiba
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:

A34 5G al hocam düşünme bile

Arayüz (OneUI) ,samsung garantisi ,kamera ve ekran olarak a34 kesinlikle daha iyi
Hocam ama şarj aleti yok kılıf yok ayriyetten para vermek zorundayız bu arada kamera olarak çoğu kişi 12 pro daha iyi diyor kâğıt üzerindeyse

Hocam ama şarj aleti yok kılıf yok ayriyetten para vermek zorundayız bu arada kamera olarak çoğu kişi 12 pro daha iyi diyor kâğıt üzerindeyse
Kamerada olabilir
Kılıf şarj aleti 300 400 e patlar fazladan bence değer

İthalatçı garantili onlar , yurt dışı . Direk bir telefoncuya gidip alın internettekinden ucuza gelir , ben zamanında 8k dan almıştım 12/256 modelini , internette 11k civarıydı. Kamera , hızlı şarj , ekran olarak Note 12 pro 5g daha iyi .

İthalatçı garantili onlar , yurt dışı . Direk bir telefoncuya gidip alın internettekinden ucuza gelir , ben zamanında 8k dan almıştım 12/256 modelini , internette 11k civarıydı. Kamera , hızlı şarj , ekran olarak Note 12 pro 5g daha iyi .
Telefoncudan alıcam

Kamerada olabilir
Kılıf şarj aleti 300 400 e patlar fazladan bence değer
Şarj aleti zaten 350 tl

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,211,364
Üyeler
195,607