Neler Yeni

Redmi Buds 3 Lite Çalışmıyor

TugrAlp

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
47
İsim
Tuğra Alp
Yeni kulaklık aldım fakat bağlanmıyor şarja taktım kutusundayken beyaz ışık yanıyor kutudan çıkarttığımda beyaz ışı ksönüyor ve resetlemeyi denediğimde de hiçbir şey olmuyor ne yapmam lazım

Cryoniks

80+ Bronze
Yeni kulaklık aldım fakat bağlanmıyor şarja taktım kutusundayken beyaz ışık yanıyor kutudan çıkarttığımda beyaz ışı ksönüyor ve resetlemeyi denediğimde de hiçbir şey olmuyor ne yapmam lazım
Bende Kullanıyorum Kulaklığı
Mesaj otomatik birleştirildi:

Şarj Ettikten Sonra Bağlanmak İçin Kutusundan Çıkartıp Bağlanman Gerekiyor Sonrasında Telefondan Bildirim Gelecek Eşleştir Diye Eslestirdikten Sonra Kullanabilirisn

TugrAlp

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
47
İsim
Tuğra Alp
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Bende Kullanıyorum Kulaklığı
Mesaj otomatik birleştirildi:

Şarj Ettikten Sonra Bağlanmak İçin Kutusundan Çıkartıp Bağlanman Gerekiyor Sonrasında Telefondan Bildirim Gelecek Eşleştir Diye Eslestirdikten Sonra Kullanabilirisn
Şarj ettim zaten ama yine kutudan çıkarınca ışığı sönüyor direkt

tunq

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
415
İsim
Tuna
Telefondan bluetooth kısmına girdiğin zaman cihazın ismini oradan bulman gerek. Bulduğun zaman cihazın ismine tıklayıp cihazı eşleştir demen lazım. Işık vs bunlara takılma.

Yok hocam Bende Aldım Aynısından Arkadaşın dediği gibi oldu İade ettim

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,087,404
Üyeler
172,830
Son üye
Georges St-Pierre
Top Bottom