Bende Kullanıyorum KulaklığıYeni kulaklık aldım fakat bağlanmıyor şarja taktım kutusundayken beyaz ışık yanıyor kutudan çıkarttığımda beyaz ışı ksönüyor ve resetlemeyi denediğimde de hiçbir şey olmuyor ne yapmam lazım
Şarj Ettikten Sonra Bağlanmak İçin Kutusundan Çıkartıp Bağlanman Gerekiyor Sonrasında Telefondan Bildirim Gelecek Eşleştir Diye Eslestirdikten Sonra KullanabilirisnYeni kulaklık aldım fakat bağlanmıyor şarja taktım kutusundayken beyaz ışık yanıyor kutudan çıkarttığımda beyaz ışı ksönüyor ve resetlemeyi denediğimde de hiçbir şey olmuyor ne yapmam lazım
Şarj ettim zaten ama yine kutudan çıkarınca ışığı sönüyor direktBende Kullanıyorum Kulaklığı
Mesaj otomatik birleştirildi:
Şarj Ettikten Sonra Bağlanmak İçin Kutusundan Çıkartıp Bağlanman Gerekiyor Sonrasında Telefondan Bildirim Gelecek Eşleştir Diye Eslestirdikten Sonra Kullanabilirisn
ışık şarj olurken yanıyo zatenŞarj ettim zaten ama yine kutudan çıkarınca ışığı sönüyor direkt
Telefondan bluetooth kısmına girdiğin zaman cihazın ismini oradan bulman gerek. Bulduğun zaman cihazın ismine tıklayıp cihazı eşleştir demen lazım. Işık vs bunlara takılma.Yeni kulaklık aldım fakat bağlanmıyor şarja taktım kutusundayken beyaz ışık yanıyor kutudan çıkarttığımda beyaz ışı ksönüyor ve resetlemeyi denediğimde de hiçbir şey olmuyor ne yapmam lazım