Neler Yeni

Redmi Buds 3 Lite Çalışmıyor

TugrAlp

80+
Reaksiyon skoru
47
Yeni kulaklık aldım fakat bağlanmıyor şarja taktım kutusundayken beyaz ışık yanıyor kutudan çıkarttığımda beyaz ışı ksönüyor ve resetlemeyi denediğimde de hiçbir şey olmuyor ne yapmam lazım

Yeni kulaklık aldım fakat bağlanmıyor şarja taktım kutusundayken beyaz ışık yanıyor kutudan çıkarttığımda beyaz ışı ksönüyor ve resetlemeyi denediğimde de hiçbir şey olmuyor ne yapmam lazım
Bende Kullanıyorum Kulaklığı
Post automatically merged:

Şarj Ettikten Sonra Bağlanmak İçin Kutusundan Çıkartıp Bağlanman Gerekiyor Sonrasında Telefondan Bildirim Gelecek Eşleştir Diye Eslestirdikten Sonra Kullanabilirisn

Bende Kullanıyorum Kulaklığı
Post automatically merged:

Şarj Ettikten Sonra Bağlanmak İçin Kutusundan Çıkartıp Bağlanman Gerekiyor Sonrasında Telefondan Bildirim Gelecek Eşleştir Diye Eslestirdikten Sonra Kullanabilirisn
Şarj ettim zaten ama yine kutudan çıkarınca ışığı sönüyor direkt

Telefondan bluetooth kısmına girdiğin zaman cihazın ismini oradan bulman gerek. Bulduğun zaman cihazın ismine tıklayıp cihazı eşleştir demen lazım. Işık vs bunlara takılma.

Yok hocam Bende Aldım Aynısından Arkadaşın dediği gibi oldu İade ettim

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,088,630
Üyeler
173,042
Son üye
ghost69
Geri