Neler Yeni

❌İndirim Bitti! redmi buds 5 49 TL trendyol

thepublicman

80+ Gold
Dahası  
Reaksiyon skoru
3,996
İsim
Kadir
İptal geleceğini düşünmüyorum. Buna benzer değil de 150 200 tl lik ürünü 40 50 tl ye defalarca bizde almıştık.
Ha birde böyle fiyattan satılan ürünlerde kargo ücreti de olmuyor. :D
Kargo ücreti yoktu çünkü trendyol pass vardı, geçen hafta aldığım projeksiyon gelse daha iyiydi tam ihtiyacım olan üründü
Mesaj otomatik birleştirildi:

O manada değil hocam olurda satmak isterseniz diye 😼
aileme hediye vereceğim yoksa haber verirdim

Bünyamina

80+ Platinum
Kargo ücreti yoktu çünkü trendyol pass vardı, geçen hafta aldığım projeksiyon gelse daha iyiydi tam ihtiyacım olan üründü
Benim aldığım ürünlerde fiyatı ne olursa olsun ücret almıyorlardı. Bu da öyle olabilir diye düşünüyorum. Senden pass hakkından almış olabilir.

Bünyamina

80+ Platinum

Bünyamina

80+ Platinum
Bug var ozaman sizde :)
SS bırakacağım da baya oluyor alalı tabi. Bu ürünü de öyle alacağımı düşünüyordum. Eğer fiyatı değişmeselerdi.
2 yıl olmuş. O zamanda kargo ücreti alınıyordu değil mi ? :D

Bug var ozaman sizde :)
Bu ürünler yanlış hatırlamıyorsan 100- 150 tl bandındaydı bu zamanlar. Forumdan görüp almıştım.

Ekler

• 6.PNG
    6.PNG
    23.9 KB · Hit: 138
  • 4.PNG
    4.PNG
    19.6 KB · Hit: 134
SS bırakacağım da baya oluyor alalı tabi. Bu ürünü de öyle alacağımı düşünüyordum. Eğer fiyatı değişmeselerdi.
2 yıl olmuş. O zamanda kargo ücreti alınıyordu değil mi ? :D

Bu ürünler yanlış hatırlamıyorsan 100- 150 tl bandındaydı bu zamanlar. Forumdan görüp almıştım.
Bizim ürünü anca iptal etsinler bende kulaklık almıştım iptal edildi çok iyi fiyattan

Bünyamina

80+ Platinum
Bizim ürünü anca iptal etsinler bende kulaklık almıştım iptal edildi çok iyi fiyattan
Acaba neden düşürüp satıyorlar ya da neden iptal ediyorlar. Düşürdülerse yanlışlık olsa bizimkilerde iptal edilirdi. Bir çok kişide aldı teslime dildi de onlara da.

Bünyamina

80+ Platinum
Top Bottom