Neler Yeni

Redmi Note 10 Pro 6GB ram -8GB ram

Dahası  
Reaksiyon skoru
10
İsim
mete gültekin çevik
arkadaşlar iyi günler. redmi note 10 pro alacağım 6gb ram şuan hepsiburada 3900tl civarı fiyatı düşer mi sizce? dolar felan artıyor ben pek ihtimal vermiyorum ama. birde 6gb ram yerine 8gb ram mi alınmalı? şuan 8gb ram türkiyede yok diye biliyorum.

Dahası  
Reaksiyon skoru
44
İsim
Berkehan Köse
Daha yeni çıktı telefon. Doğru düzgün de marketlere yayılmadı. Acelem olmazsa ben beklerdim biraz daha ama karar sizin. Yine kendi adıma konuşayım Redmi Note 10 Pro alacağım diye çıktığım yolda önce A52'nin daha mantıklı bir seçim olduğunu sonra da bu kadar çıkmışken 600TL farkla S20FE almanın çok daha mantıklı olacağını düşünmüş biriyim. Xiaomi yazılım sorunları, proximity sensörü sorunları vs. gibi şeyler yüzünden beni caydırdı. A52'nin de o parayı tam olarak hak etmediğini düşündüm. Yine de karar senin.

Donanımarşivi12

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
286
İsim
Enes
arkadaşlar iyi günler. redmi note 10 pro alacağım 6gb ram şuan hepsiburada 3900tl civarı fiyatı düşer mi sizce? dolar felan artıyor ben pek ihtimal vermiyorum ama. birde 6gb ram yerine 8gb ram mi alınmalı? şuan 8gb ram türkiyede yok diye biliyorum.
bence bekle çünkü telefon çıkınca zaten pahalı olarak çıkıyor 2 ay daha bekleyebilirsen fiyat düşer baktın yükseliyor alırsın 6gb ve 8gb konusuna gelirsek 8gb öneririm tabi sonuçta android ne kadar fazla ram o kadar geçişlerde hızlanma
Mesaj otomatik birleştirildi:

Top Bottom