Neler Yeni

REDMİ NOTE 10 PRO 6gb RAM Seçeneği ile Alınır mı?

Dahası  
Reaksiyon skoru
99
İsim
Muhammet Ali Ofluoğlu
200TL fazla verip 2gb ram daha fazla olanı almak mantıklı mı? 2 gb ram çok fark eder mi?
1616687399090.png

En son bir moderatör tarafından düzenlendi:
Dahası  
Reaksiyon skoru
99
İsim
Muhammet Ali Ofluoğlu
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Yazılımda ne gibi sorunları var?

Mona Lisa

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
342
İsim
Efe Sait Kakdaş

Kağıt üzerinde çok iyi cihazlar ama güzel bir yazılım olmadığından donanımın etkisini gösteremiyor.
aga bende aralık ayında xiaomi redmi 9c aldım bi hafif bi yavaşlık geldi daha yeni aldım her hangi başka bi şeyde indirmedim yazılımdan dolayıymış rahatladım

Oğuzhan Dündar

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
208
İsim
Oğuzhan
miu 12güncellemesini yaptım mantıksız bi şekilde hızlı şarjım bitiyor miu 11sürümü güzeldi son zamanlarda Xiaomi ilgisizleşmeye başladı herhalde

Assistive

80+ Bronze
En İyi Cevap
1
miu 12güncellemesini yaptım mantıksız bi şekilde hızlı şarjım bitiyor miu 11sürümü güzeldi son zamanlarda Xiaomi ilgisizleşmeye başladı herhalde
MIUI 11 ve sonrası genel olarak kötüdür. Batarya kullanımı, RAM kullanımı, buglar vs. artmıştır. Arka planda bellek dahi tutamıyor.

aga bende aralık ayında xiaomi redmi 9c aldım bi hafif bi yavaşlık geldi daha yeni aldım her hangi başka bi şeyde indirmedim yazılımdan dolayıymış rahatladım
Keşke güncellemeseydiniz. Garantisi bittiği zaman bootloader kilidini açıp sürüm düşürebilirsiniz.

thErenSK

80+ Gold
En İyi Cevap
2

thErenSK

80+ Gold
En İyi Cevap
2

Evil Belief

80+ Platinum
En İyi Cevap
10
poco işte aynı yazılımı kullanmıyor mu? teyzeme telefon bakıyorum araştırırken denk geldim yanlış anlaşılmasın.
Realme yazılımda daha iyi. Videoda da dikkat ettiyseniz uygulamaları geri çağırmada Poco baştan başlatıyor, Realme tak diye açıyor. RAM yönetimi daha başarılı.

Top Bottom