Emirhandkee
80+ Titanium
- En İyi Cevap
- 45
Sudoku oyununu açmaya çalıştığım zaman Game Turbo açılıyor ama oradan da oyna desem oyun açılmıyor. Nasıl düzeltebilirim?
Yapsam bile işe yaramıyor.Hocam game turbo ayarlarından sudoku için devre dışı yapabiliyor musunuz? Ben hafif oyunlarda game turboyu kapatıyorum.
Birkaç dakika girebiliyorum. Girdiğimde aşırı hantal çalışıyor ayrıca birkaç dakika sonra işletim sistemi çöküyor.Hocam game turbo ayarlarından sudoku için devre dışı yapabiliyor musunuz? Ben hafif oyunlarda game turboyu kapatıyorum.
Play Store'dan indirdim.Hocam Sudoku'dan kastınız stock gelen oyunlardan mı yoksa Play Store'dan mı indiridiniz? Annem şu an dışarıda gelince onun telefonundan denerim ben de.
Benimkinin MIUI sürümü 12.0.6Şuan kendi telefonumdan (Redmi Note 9 Pro) denedim bir sorun olmadı, Annem gelince de onunkinden deneyip mesaj atarım.
Hmm, benim şu an 12.5.1 Anneminki de 12.5 idi sanırım bir bakın güncelleme var mı? MIUI 12.5 gerçekten çok güzel bu arada.Benimkinin MIUI sürümü 12.0.6
Var ama sorunlu olduğu söyleniyordu.Hmm, benim şu an 12.5.1 Anneminki de 12.5 idi sanırım bir bakın güncelleme var mı? MIUI 12.5 gerçekten çok güzel bu arada.
Pek bir bilgim yok ben şu anlık bir sıkıntı yaşamadım ama kesin konuşmak istemem. Oyun ile alakalı o zaman büyük ihtimalle.Var ama sorunlu olduğu söyleniyordu.
Rastgele başka bir oyun indirdim onda sorun yok.
Herhalde. Bi sudoku oynuyordum. Artık oynayamayacağım :/Pek bir bilgim yok ben şu anlık bir sıkıntı yaşamadım ama kesin konuşmak istemem. Oyun ile alakalı o zaman büyük ihtimalle.
Genelde hep çok güzel bir güncelleme olarak duydum bunu ben. Mi 11 Lite'a pil optimizasyonları falan getirmiş diye biliyorum. Yapın bence.Var ama sorunlu olduğu söyleniyordu.
Düz 12.5 sürümü sorunlu. 12.5 Enhanced Edition ile sorunları ortadan kalkıyor. Bana bu sürüm 8 Ekim de gelecek. Onu bekliyorum.Genelde hep çok güzel bir güncelleme olarak duydum bunu ben. Mi 11 Lite'a pil optimizasyonları falan getirmiş diye biliyorum. Yapın bence.