Neler Yeni

Redmi note 10s alınır mı

ImamP90

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
10
İsim
Eren MAHMUTOĞLU
Bütçe
3800
Arkadaşlar redmi note 10s almayı düşünüyorum işlemci bakımından ekran bakımından fln hoşuma gitti bide foruma sorayım dedim. Ayrıca aklımda birkaç soru var bunlardan biri mediatek g95 işlemcisi hakkında. Bu mediatek işlemcilere 7-8 aydan sonra aşırı performans düşüşü olduğu söyleniyor doğru mu. Ayrıca MIUI dedikleri kadar performanssız mı. Yakın zamanda MIUI 13 çıkacak onda performans daha iyileşecekmiş. Başka telefon önerilerine de açığım bu arada.

Huseyın_cano

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
189
İsim
Ahmet Kaya
Arkadaşlar redmi note 10s almayı düşünüyorum işlemci bakımından ekran bakımından fln hoşuma gitti bide foruma sorayım dedim. Ayrıca aklımda birkaç soru var bunlardan biri mediatek g95 işlemcisi hakkında. Bu mediatek işlemcilere 7-8 aydan sonra aşırı performans düşüşü olduğu söyleniyor doğru mu. Ayrıca MIUI dedikleri kadar performanssız mı. Yakın zamanda MIUI 13 çıkacak onda performans daha iyileşecekmiş. Başka telefon önerilerine de açığım bu arada.
Alınır

rech

80+ Bronze
Note 8 pro kullanan kuzenim ve bir kaç yerde daha duydum redmilerde 1-2 sene içinde performans düşüklüğü oldugunu söylüyolar

misfit

80+ Gold
En İyi Cevap
4
Dahası  
Reaksiyon skoru
2,669
İsim
misfit
Bir süredir kullanıyorum. G95 gerçekten şaşırtıcı bir performansa sahip, hiç bir sıkıntı yaşamadım bugüne kadar. Fakat telefon beni en çok batarya ve şarj konusunda etkiledi. MIUI 13'ün de kullanım ömrüne ve performansa güzel etkisi olacak.

radasamara

80+ Gold
Dahası  
Reaksiyon skoru
5,713
İsim
rada
Ben note 9pro kullanıyorum memnunum. Aynı serinin sonraki telefonu o da iyidir.

Dejour

80+ Bronze
yanlış bir düşünce
Mesaj otomatik birleştirildi:

Örnek Samsung Note 6 / Note 7 (Bataryası kronik sorunlu cihazdır kendisi) üstelik o yıllarda çıkmış S7 gibi cihazlarda da aynı sorun var

radasamara

80+ Gold
Dahası  
Reaksiyon skoru
5,713
İsim
rada
yanlış bir düşünce
Mesaj otomatik birleştirildi:

Örnek Samsung Note 6 / Note 7 (Bataryası kronik sorunlu cihazdır kendisi) üstelik o yıllarda çıkmış S7 gibi cihazlarda da aynı sorun var
Note 10 serisi kullanan kişiler çoğunlukla memnun, kronik sorunu yok. Verdiğiniz örneklerle aynı durum değil.

ImamP90

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
10
İsim
Eren MAHMUTOĞLU
Bir süredir kullanıyorum. G95 gerçekten şaşırtıcı bir performansa sahip, hiç bir sıkıntı yaşamadım bugüne kadar. Fakat telefon beni en çok batarya ve şarj konusunda etkiledi. MIUI 13'ün de kullanım ömrüne ve performansa güzel etkisi olacak.
Tam olarak ne zamandan beri kullanıyorsunuz? Çünkü özellikle Türkiye de çoğu kişi mediatekler 1 yılda tükeniyor diyor yabancı kaynaklarda ama bu kadar kötülendiğini görmedim. Hatta neredeyse hiç bu kadar kötülenmedi genelde biraz daha fazla ısınıyor gibi şeyler vardı

RevenKalr

80+ Gold
Dahası  
Reaksiyon skoru
4,246
İsim
Eren Bayram
Instagram
er3nbayram
Discord
revengeess
Note 8 pro kullanan kuzenim ve bir kaç yerde daha duydum redmilerde 1-2 sene içinde performans düşüklüğü oldugunu söylüyolar
benim note 8 pro 2 yıldır bendeydi hala ilk günkü gibi çalışıyordu kardeşime verdim 1 aydır da o kullanıyor hiçbir kasma takılma vs. bulunmuyor fakat redmi note 9 kullanan arkadaşımın yaşamadığı sıkıntı kalmadı. şans işi galiba

misfit

80+ Gold
En İyi Cevap
4
Dahası  
Reaksiyon skoru
2,669
İsim
misfit
Tam olarak ne zamandan beri kullanıyorsunuz? Çünkü özellikle Türkiye de çoğu kişi mediatekler 1 yılda tükeniyor diyor yabancı kaynaklarda ama bu kadar kötülendiğini görmedim. Hatta neredeyse hiç bu kadar kötülenmedi genelde biraz daha fazla ısınıyor gibi şeyler vardı
Ben cihazı alalı 2 ay oldu. Sadece bende yok, annem ve babamda da aynı cihaz var. Annemin cihazı yaklaşık 6 aylık fakat hepsini karşılaştırdığım zaman da performans olarak hiçbir fark yok. Mediatek'ler 1 yılda tükeniyor konusuna gelirsek de eski nesiller için doğru ama G95 gibi orta segment işlemciler için bu geçerli değil. Isınıma konusunda ise günlük kullanımda ısınma söz konusu değil. Oyunlarda ise PUBG'de HD-60FPS oynadığın zaman normal olarak hafif bir ısınma hissediyorsun. yAzıLıM çÖp diyen arkadaşlar gelmeden de söyleyeyim, ben herhangi bir yazılımsal sıkıntı ile karşılaşmadım. Toparlayacak olursam bu fiyat bandında alınabilecek en iyi cihazlardan birisidir kendisi.

Edit: Ekranından bahsetmemişim, Amoled bir ekrana sahip ve gerçekten büyük. Renkleri tam olarak verebiliyor, özellikle de siyahı tam olarak verebiliyor. Amoled ekran olduğunda dolayı da AlwaysOnDisplay özelliği de mevcut.

Son düzenleme:

Dejour

80+ Bronze
Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,017,742
Üyeler
161,338
Son üye
dynamicpupil