Neler Yeni

Redmi note 10s ısınma yaparmı,alınır mı??

fab2l

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
1
İsim
Adem Baldır
Bütçe
6500
Arkadaşlar bir telefon alacağım 6500 tl bütçem var. Aklımda redmi note 10s var, bazı nedenlerden dolayı kaçak veya 2.el telefon alamıyorum. Pubg dışında her oyunu oynuyorum; wild rift,mlbb,clash royale vb. tek sorum telefon elimi yakacak kadar ısınma yaparmı?

şahin doğan

80+ Platinum
Yapmaz.

misfit

80+ Gold
En İyi Cevap
4
Dahası  
Reaksiyon skoru
2,680
İsim
misfit
Hayır, ısınmaz. 1 senedir kullanıyorum, hiç elimi yakacak bir sıcaklığa ulaşmadı.

DocToR2

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,975
İsim
Furkan Aytan
İlgilendiği Kategoriler
Sıcak Fırsatlar , Ekran Kartı
Discord
DocToR#3732
bende aldım yeni zamdan önce iyi telefon

Syqex

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
349
İsim
Ömer Faruk
Ben belirli oyunlarda fazla ısınma yaşadım. Elinizi çok yakmıyor ama 1 aylık telefona göre fazla ısınıyor. Herkese göre ısı da değişebilir ama bana göre yeni telefonda bu sıcaklıklar olmamalı. Kamera çevresi ısınıyor.

fab2l

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
1
İsim
Adem Baldır
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Tamam teşekkürler

fab2l

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
1
İsim
Adem Baldır
  • Konu Sahibi Konu Sahibi

Heroia

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
378
İsim
Yusuf Eroğlu
Arkadaşlar bir telefon alacağım 6500 TL bütçem var. Aklımda redmi note 10s var, bazı nedenlerden dolayı kaçak veya 2.el telefon alamıyorum. PUBG dışında her oyunu oynuyorum; wild rift,mlbb,clash royale vb. tek sorum telefon elimi yakacak kadar ısınma yaparmı?
Şuan 10s le yazıyorum yapmıyor güzel telefon ama ön kamera biraz dandik olmuş onun haricinde her şey iyi.

Arsek

80+ Silver
En İyi Cevap
3
Dahası  
Reaksiyon skoru
907
İsim
mehmet yahya kara
İlgilendiği Kategoriler
ISS önerilerinde, Driver ile ilgili konularda, Donanımsal herhangi bir arızada etiketlerseniz seve seve yardımcı olurum
Discord
.arsek
Arkadaşlar bir telefon alacağım 6500 TL bütçem var. Aklımda redmi note 10s var, bazı nedenlerden dolayı kaçak veya 2.el telefon alamıyorum. PUBG dışında her oyunu oynuyorum; wild rift,mlbb,clash royale vb. tek sorum telefon elimi yakacak kadar ısınma yaparmı?
kullanıyorum ısınma pek yapmıyor ama mıuı13 sonrası telefon berbat hale geldi youtubede takılmalar donmalar video açılmamaları oyunlarda stabil 60fps alırken şuan 50 55 alıyorum çok fazla crash veriyor

tavsiyem mıuıdan uzak dur ama telefon güçlü

yinede bir daha asla mıuı kullanmıyacağım

misfit

80+ Gold
En İyi Cevap
4
Dahası  
Reaksiyon skoru
2,680
İsim
misfit
kullanıyorum ısınma pek yapmıyor ama mıuı13 sonrası telefon berbat hale geldi youtubede takılmalar donmalar video açılmamaları oyunlarda stabil 60fps alırken şuan 50 55 alıyorum çok fazla crash veriyor

tavsiyem mıuıdan uzak dur ama telefon güçlü

yinede bir daha asla mıuı kullanmıyacağım
YouTube'da bir video açınca takılma oluyor ve kapatıp arkadan silip açana kadar düzelmiyor.
MIUI 13 sonrası yaşamaya başladım. Ayrıca silinmeyen yazısız bildirimler de alıyorum sistemin ses uygulamasından.
Aynı sorunlar sende de mevcut mu?

Top Bottom