redmi note 10s kasma sorunu

satıp üstüne para ekleyip xr , 11 almayı düşünüyorum

A serisi de rezalet sayılır benim gözümde. Yakın fiyatta ki M23 , M32 yada M33 daha iyi çekiyordur diye düşünüyorum.
Vallaha ne diyim babamın işini görüyor öyle söyliyim sana bana danışmadan almıştı ama bi sorun sıkıntı yaşamadı başta ekranı kötü olsa da adam kullanıyor işte

Klasik xamio kalitesi ovenlerin aklından şüphe ediyorum bendede note 10s var Allah bin belasını versin xamio ye bulaştığım güne ben
Biraz zaman geçmiş ama xiamionin nasıl bir yazılım kalitesi varsa,MIUI kadar saçma sapan telefon yazılımı görmedim saf android olsa daha iyiydi.

Klasik xamio kalitesi ovenlerin aklından şüphe ediyorum bendede note 10s var Allah bin belasını versin xamio ye bulaştığım güne ben
aynısını kullanıyorum fazla kullanmadan beni 1-1.5 gün falan çıkartıyor
çok ısınıyor şarj hızlı gidiyor kamera kasıyor bu sebeplerden ötürü satma gibi bi düşüncem var satarsam ne almalıyım napmalıyım bilmiyorum bugün geldi aklıma geçen gün hiçbir şey yapmadığım halde şarj 80 den 17 ye düşmüş telefon kapalıyken çözemedim
kamerada kasmıyor bende
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:

Biraz zaman geçmiş ama xiamionin nasıl bir yazılım kalitesi varsa,MIUI kadar saçma sapan telefon yazılımı görmedim saf android olsa daha iyiydi.
pixel experience kurabilirsiniz yada hyper os a geçirebilirsiniz gene rom kurarak

Geri