Neler Yeni

Redmi note 10s vs a52

Heio

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
3
İsim
Hasan uzun
Her mağazayı gezdim ama redmi note 10s bulamadım nternetten de almak istemiyorum ama biraz bütçemi arttırıp a52 almayı düşünüyorum
a52 kronik sorunlu kasada esneme var diyorlar mağazada esneme testi yaptırmayı düşünüyorum a52 kullanan varsa alınır mı söyleyebilir mi yoksa redmi note 10s mi almalıyım

Besim Tibuk

80+ Gold
M52 5G alabilirsin. A52 alacaktım bunu aldım gayet iyi.

• Beğen
Reaksiyonlar: Heio

Besim Tibuk

80+ Gold
Ama internetten almayacağım m serisi olmayan bir telefon almayı düşünüyorum
Hocam ben de internetten aldım.
Amazon üzerinden alın inanın sorun olmuyor.
Zaten bayilerden daha uyguna geliyor

• Beğen

Heio

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
3
İsim
Hasan uzun
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Peki ya a52 alsam başım yanar mı kronik sorunları var mı insanı rahatsız eden

Megan

80+ Silver
Her mağazayı gezdim ama redmi note 10s bulamadım nternetten de almak istemiyorum ama biraz bütçemi arttırıp a52 almayı düşünüyorum
a52 kronik sorunlu kasada esneme var diyorlar mağazada esneme testi yaptırmayı düşünüyorum a52 kullanan varsa alınır mı söyleyebilir mi yoksa redmi note 10s mi almalıyım
A52 kullanıyorum. Dediğiniz esneme sorunu eski modellerdeydi artık öyle bir sorun yok. Ben de alırken çok korkmuştum ama sorun olmadı

• Beğen

Heio

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
3
İsim
Hasan uzun
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
A52 kullanıyorum. Dediğiniz esneme sorunu eski modellerdeydi artık öyle bir sorun yok. Ben de alırken çok korkmuştum ama sorun olmadı
Forumdan bir kişi kronik sorunlu demiş ses açıp kapama sorunları ısınma vs. ısınma var mı

misfit

80+ Gold
En İyi Cevap
4
Dahası  
Reaksiyon skoru
2,669
İsim
misfit
Note 10S şu an 5.3-5.5 civarında dolaşıyor. Kesinlikle bu cihaz için o kadar para verilmemeli. Kasım 2021'de 3400'e almıştım, YD veya ikinci el haricinde o fiyat etmez bence. A52 güzel cihaz fakat esneme sorunu vs. hakkında bir bilgim yok.

• Beğen

Megan

80+ Silver
Forumdan bir kişi kronik sorunlu demiş ses açıp kapama sorunları ısınma vs. ısınma var mı
Ses açmada sorun yok ilk defa duydum. Isınması da fazla değil. Ağır oyun oynamadım sadece pes 22 oynamıştım onda da fazla ısınmıyor. Şarjından kamerasından falan memnunum. Ben 4.500 e almıştım pişman değilim. Öncesinde poco x3 pro kullanmıştım ve pocodan hiç memnun değildim

Top Bottom