oppo ve oneplus alma, note 10s al, diğerleri çöpAklımda yeni telefon almak var. Aşağıdaki üç telefondan sizce hangisini almalıyım?
- Redmi Note 10S 64GB
- OnePlus N10 5G
- Oppo A74
N10 kesinlikle 3-4 yıl kullanırım derseniz önerim bu . Kamera lensi merceği vs kullanılan sensörleri çok kaliteli note 10s de maalesef eğer çok düşürürseniz kesin olarak arıza çıkarır hem sağlam hemde ömürlü telefon istersen n10.Aklımda yeni telefon almak var. Aşağıdaki üç telefondan sizce hangisini almalıyım?
- Redmi Note 10S 64GB
- OnePlus N10 5G
- Oppo A74
Ben 1 yıldır note 9s kullanıyorum bir çok defa düşürdüm ne çizildi ne kırıldı ne sorun çıkardı. Kamera lens veya mercek kalitesi farklı olabilir fakat düşündükçe sorun çıkaracağını düşünmüyorum.N10 kesinlikle 3-4 yıl kullanırım derseniz önerim bu . Kamera lensi merceği vs kullanılan sensörleri çok kaliteli note 10s de maalesef eğer çok düşürürseniz kesin olarak arıza çıkarır hem sağlam hemde ömürlü telefon istersen n10.
Ben zaten küçük düşürmeler veya az düşürmelerden kastetmedim çok düşürünce dedim eminim sizinde eğer böyle çok dikkat etmezseniz 2-3 yıl sonra illaha sensörlerin bi kçaı bozulacaktır veya başka bir arızaya mağruz kalıcaksınızdır.Ben 1 yıldır note 9s kullanıyorum bir çok defa düşürdüm ne çizildi ne kırıldı ne sorun çıkardı. Kamera lens veya mercek kalitesi farklı olabilir fakat düşündükçe sorun çıkaracağını düşünmüyorum.
Anladım sizi ama ben 1 yıl içinde belki de 3 yıl kullanan birinden daha fazla düşürmüşümdür teli iddalıyımda bu konuda Abim 2,5 yıllık note 8 kullanıcısı oda çok dikkat etmez ama bir sorun ondada yok. Günümüz teknolojisinde çok üst segment bir telefon almadıysan çoğu genç arkadaşın telefonu max 3 yıl duruyor zaten değiştiriyorlar ya hızı işlerine yaramıyor ya kamerası yeterli gelmiyor.Ben zaten küçük düşürmeler veya az düşürmelerden kastetmedim çok düşürünce dedim eminim sizinde eğer böyle çok dikkat etmezseniz 2-3 yıl sonra illaha sensörlerin bi kçaı bozulacaktır veya başka bir arızaya mağruz kalıcaksınızdır.
Kendim alacak olsam Redmi Note 10S 128 gb alırdımAklımda yeni telefon almak var. Aşağıdaki üç telefondan sizce hangisini almalıyım?
- Redmi Note 10S 64GB
- OnePlus N10 5G
- Oppo A74