silinenuye785438
80+ Titanium
- En İyi Cevap
- 1
- Reaksiyon skoru
- 13,968
Sizce hangisi daha iyi bir cihaz?
SE hangisi?Sizce hangisi daha iyi bir cihaz?
2. Nesil.SE hangisi?
2020 ekranı bataryası meh işte bende de var değişicem android bir telleSizce hangisi daha iyi bir cihaz?
İkisi de birbirinden berbat cihazlar. A52s 5G almanızı öneririm ama elinizdeki bütçeyi sonuna kadar kullanmak isterseniz S21 FE 5G almanızı öneririm.Sizce hangisi daha iyi bir cihaz?
Bazı yonlerde se bazı yönlerde redmi ama genel olarak se2.nesil daha mantıklı pil sizin için sıkıntıysa o zaman baska modellere bakin2. Nesil.
Adamın ona parası yetiyorsa alır ztn ama bu büçeyle alakası bile yok11 PRO ALDİM GECEN GUN gayet guzel bi cihaz Tavsiye ederim
Düz S21 alacaktım aslında da çok şikayet var samsungdan, baya bir batarya sorunu hız sorunu falan var deniyor. Zaten zam da geldi hiç alınmaz olduİkisi de birbirinden berbat cihazlar. A52s 5G almanızı öneririm ama elinizdeki bütçeyi sonuna kadar kullanmak isterseniz S21 FE 5G almanızı öneririm.
O zaman Poco F3 bulabilirseniz almanızı öneririm. Poco X3 GT'nin ekranı IPS LCD fakat diğer özellikleri iyi. Hmm, S20 FE'ye baktınız mı birde?Düz S21 alacaktım aslında da çok şikayet var samsungdan, baya bir batarya sorunu hız sorunu falan var.
Bütçeniz tam olarak nedir?Düz S21 alacaktım aslında da çok şikayet var samsungdan, baya bir batarya sorunu hız sorunu falan var deniyor. Zaten zam da geldi hiç alınmaz oldu![]()
Poco F3 fena değilmiş ama Poco markasına o para verilir mi bilemedimO zaman Poco F3 bulabilirseniz almanızı öneririm. Poco X3 GT'nin ekranı IPS LCD fakat diğer özellikleri iyi. Hmm, S20 FE'ye baktınız kı birde?
Elimde yaklaşık 6K var, bütçeyi en fazla 10-11K civarına çıkarabilirim.Bütçeniz tam olarak nedir?
2 Aylık S20 Fe cihazımı satıyorum eğer düşünürseniz özelden konuşabiliriz.S20 FE ye baktım da o bütçeye çıkmışken 5G olsun ya, 5K ya telefon alsam 2-3 yıla değiştiririm de 10K verince en az 4-5 sene kullanmam lazım.
10-11k çıkarabiliyorsanız sıfır samsung s21fe fln var ikinci elde iphone 11 ya da xs max bulabilirsinizPoco F3 fena değilmiş ama Poco markasına o para verilir mi bilemedim
S20 FE ye baktım da o bütçeye çıkmışken 5G olsun ya, 5K ya telefon alsam 2-3 yıla değiştiririm de 10K verince en az 4-5 sene kullanmam lazım.
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
Elimde yaklaşık 6K var, bütçeyi en fazla 10-11K civarına çıkarabilirim.