Reload
80+ Bronze
- Reaksiyon skoru
- 300
Kutuyu açana kadar garanti desteğimiz mevcuttur hemde 2 yıl süre ile 2 yıl açmazsanız garantisi devam edecektirtürkiye garantili (garantisi benim kardeşim)
Kutuyu açana kadar garanti desteğimiz mevcuttur hemde 2 yıl süre ile 2 yıl açmazsanız garantisi devam edecektirtürkiye garantili (garantisi benim kardeşim)
Hocam o işin şakasıda bazı yerlerde baktığımda bu rom EU yada global rom falanmış ve en performanslı romlardan biri olduğu yazıyor.Kutuyu açana kadar garanti desteğimiz mevcuttur hemde 2 yıl süre ile 2 yıl açmazsanız garantisi devam edecektir
Ya kullanımda problem yaratmıyorsa garanti gerçekten xiaomi Türkiye garantili ise problem yaşamazsın muhtemelenHocam o işin şakasıda bazı yerlerde baktığımda bu rom EU yada global rom falanmış ve en performanslı romlardan biri olduğu yazıyor.
Hocam baktım evet varmış garantiYa kullanımda problem yaratmıyorsa garanti gerçekten xiaomi Türkiye garantili ise problem yaşamazsın muhtemelen
O zaman sorun etmeyin bence hiç sorun yaşamazsınız ama güncelleme yapılabiliyor mu kontrol edin güzel günlerde kullanınHocam baktım evet varmış garanti![]()