Neler Yeni

redmi note 7 şifresini unuttum !!

RJHeis

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
12
İsim
Furkan KUYUCAK
sa beyler şimdi bir sorum olcak elim IMG_20200327_000621_688.jpgde redmi note 7 var ama şifresini unuttum ( daha önce e-posta ilede giriş yapmadım) telefonu yandaki tuşlarla reset attım ve bir sorunla karşılaştım (aşağıya fitoyu atarım) ne yapmam gerek yardımcı olurmusunuz

Ozzyy

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
569
İsim
Ozan Korzay
Twrp varmı ? Micloud hesabına giriş yaptıysanız , PC den micloud a giriş yaparak şifrenizi sifirlayabilirsiniz
yapmadıysanız hard reset atmak zorunda kalırsınız her şey silinir.

fredric

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
22
İsim
Fred Ric
Yandaki tuşlarla boot ekranına geldikten sonra hard reset ile herşeyi sıfırlamak ile birlikte şifreyi de kaldırabilirsiniz.

RJHeis

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
12
İsim
Furkan KUYUCAK
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Twrp varmı ? Micloud hesabına giriş yaptıysanız , PC den micloud a giriş yaparak şifrenizi sifirlayabilirsiniz
yapmadıysanız hard reset atmak zorunda kalırsınız her şey silinir.
knk zaten teli yeni almistik içi boş o dediğin şeyleride yapmamistik ama başka bir sorun var telefonu resetlerken hard reset seçeneği çikmiyor nerden yapabilirim?

Özellikle google cihazlarda şifresi unutulan telefonlara hard reset atmak çözüm olmuyor. Kilitlenmiş iken halihazırda o ana kadar telefona tanımlı olan hesabın hard resetten sonra girişi isteniyor.bu hesap doğru olsa bile kabul etmeyebiliyor. bu sorunu telefon ve modeline uygun netten edinebileceğin stock rom yükleme araçları ile çözebilirsin.garantisi yok ama serviste yüksek mevla ödemeden deneyebilirsin ama ne yaptığını iyi bilmen gerekir. zira stock rom yüklemek birçok riski kabul etmek demektir.

Ozzyy

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
569
İsim
Ozan Korzay
knk zaten teli yeni almistik içi boş o dediğin şeyleride yapmamistik ama başka bir sorun var telefonu resetlerken hard reset seçeneği çikmiyor nerden yapabilirim?
İlk önce Güç düğmesine birkaç saniye basarak cep telefonunu kapatın .

İkinci adımda Sesi Aç ve Güç tuşlarını birkaç saniye basılı tutun

Mi logosu göründüğünde tüm düğmeleri bırakın

Bundan sonra seçim Wipe Data ve Wipe All Data. Ses tuşlarını gezinmek ve Güç düğmesi onaylamak için kullanın.

Sonra seçin Confirmve Güç tuşuna bir kez tıklayın.

Ana Menüye dönün ve”Reboot” onayı verin.

Artık donanımdan sıfırlama ve reset atma işlemini tamamladınız.

Bu aşamadan sonra telefon otomatik olarak format işlemlerini bitirecek telefonunuzu ilk aldığınız gün gibi kuruluma gönderecektir.
İmei atılmışsa imei uçabilir orjinalse sıkıntı olmaz yapın.

Top Bottom