Xiaomi Redmi Note 8 Pro dan İphone SE 2020 geçmek mantıklımı

atilla_zg

80+ Bronze
Reaksiyon skoru
169
Elimde daha önceden 4000 TL'ye 2.el almış olduğum redmi note 8 pro 128 gb var yaklaşık 5aydır kullanıyorum 4 ay öncede deji batarya taktım titiz baktım cihazıma motor alacağım için ilanlar attım adamın biri androide alışık olduğu için iphone se 2020 takas etmek istiyor adamın ilanı aşağıya bıraktım cihaz temiz gibi görünüyor alır almaz batraysını deji batarya takıcam pil sağlığı benim için önemli değil sizce geçmelimiyim
günlük hayatımda sanayide çalışıyorum pazar günleri pubg mobile gibi cod mobile gibi oyunlar oynuyorum bataryası sizce çok gidermi iphone se kullananlar özellikle fikirlerinizi bekliyorum
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Yd değil demi değilse mantıklı

Elimde daha önceden 4000 TL'ye 2.el almış olduğum redmi note 8 pro 128 gb var yaklaşık 5aydır kullanıyorum 4 ay öncede deji batarya taktım titiz baktım cihazıma motor alacağım için ilanlar attım adamın biri androide alışık olduğu için iphone se 2020 takas etmek istiyor adamın ilanı aşağıya bıraktım cihaz temiz gibi görünüyor alır almaz batraysını deji batarya takıcam pil sağlığı benim için önemli değil sizce geçmelimiyim
günlük hayatımda sanayide çalışıyorum pazar günleri PUBG mobile gibi cod mobile gibi oyunlar oynuyorum bataryası sizce çok gidermi iphone se kullananlar özellikle fikirlerinizi bekliyorum

Hocam cihaz temiz duruyor her şey için yeter size ama oyun konusunda bence bi iphone 6 y elinize alıp bakın çünkü ekran küçük pilini değiştirirseniz akşam 5 6 ya kadar götürür sizi

DEĞİL YURTİÇİ SENCE BATARYA KONUSUNDA ÇOK SIKINTI ÇEKERMİYİM
sanırım yeni kanunla her sim 6ay kullanılıyor bu sebeple çift simli cihazlar her zaman açık kalıyor
caps ı kapatın pls bnce o kadarda abartılacak bişey değil günde 2/3 kez sarza takarsın sahsen bn mobilden oynarken günde 4defa falan sarj ediyordum ama oyun 10 saat kadar açık kalıyordu

sanırım yeni kanunla her sim 6ay kullanılıyor bu sebeple çift simli cihazlar her zaman açık kalıyor
caps ı kapatın pls bnce o kadarda abartılacak bişey değil günde 2/3 kez sarza takarsın sahsen bn mobilden oynarken günde 4defa falan sarj ediyordum ama oyun 10 saat kadar açık kalıyordu
Cihaz yurtdışı değil yurtiçi ısınan bı telefonmu takas üstüne 2300tl vericem mantıklı mı

günlük hayatımda sanayide çalışıyorum pazar günleri PUBG mobile gibi cod mobile gibi oyunlar oynuyorum bataryası sizce çok gidermi iphone se kullananlar özellikle fikirlerinizi bekliyorum

islemci seni durduramaz pili de senin telefona göre baya dusuk kalacaktir birde telefon çok kucuk dediğiniz oyunlari oynamak çok zor olmaz mı

Yanındaki batarya çok dandik deji max batarya al alıyorsan ilk defa gödüm aşırı kalitesize benziyor adama de 300 lira eksiltsin bataryayi alma çok dandik benden demesi.

Yanındaki batarya çok dandik deji max batarya al alıyorsan ilk defa gödüm aşırı kalitesize benziyor adama de 300 lira eksiltsin bataryayi alma çok dandik benden demesi.
Bide iphone 6s yaziyor bataryada uyumlu olmazsa zarar verir telefona ama bence 7 bine gayet iyi 6 bine 8 satıyorlar bu cihaz 8 i 2 ye katlar

Son düzenleme:
Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,158,733
Üyeler
184,049
Son üye
Zeynddnn
Geri