mahşerin pompacısı
80+ Gold
- En İyi Cevap
- 1
Karizmaya bakAldım telefonu al sana bi foto atayımAlıntıyı görüntüle
Karizmaya bakAldım telefonu al sana bi foto atayımAlıntıyı görüntüle
Nasıl surekli sarja mi takyonuz bide iphone 7 plsu kac mha batarya ben bakmaya üseniyomnormalde 2 senede telefondan sıkılıp değiştiren biriydim, 7 plus ile 4. seneye gireceğim. Tek sorun batarya probemi fakat o da kolay bir şekilde hallediliyor.
2900 mah fakat oyun oynayan birisi olmadığım için 1 gün bana rahat rahat yetiyor. Oyun oynayanlar için belki yarım gün dayanır servis zamanı gelen bir 7 plusNasıl surekli sarja mi takyonuz bide iphone 7 plsu kac mha batarya ben bakmaya üseniyom
2900 yeterlimi sence telefonda cok oynamiyorum pc den oynuyorum gebelde ama arada girip 15 20 puan kasmak icin2900 mah fakat oyun oynayan birisi olmadığım için 1 gün bana rahat rahat yetiyor. Oyun oynayanlar için belki yarım gün dayanır servis zamanı gelen bir 7 plus
Kac mah batarya normalde bide kac mah batatya taktiniz kac tl ye taktiniziphone 7 plus sahibiyim.. 2.el almıştım 3510mah deji batarya taktım canavar gibi oldu. Çok kurcalamazsam şarjı 2 günü çıkartıyor.
Elimde bu iki telefon var bu ikisnden birni secmem lazim yoksa se 2020 de secebilridmEkran büyük olmasın derseniz A10 işlemcili 7 plus yerine A13 işlemcili se 2020 tavsiye ederim.
Ben yeni alıcaksınız sandım. O zaman 7 plus uygun olur. Diğer cihaz sadece batarya anlamında iyi olabilir.Elimde bu iki telefon var bu ikisnden birni secmem lazim yoksa se 2020 de secebilridm
Baktım bataraysı hızlı bitiyor yenisni takarimBen yeni alıcaksınız sandım. O zaman 7 plus uygun olur. Diğer cihaz sadece batarya anlamında iyi olabilir.
Xiaomi kesinlikle.İki telefonda sıfır hangisni kullanmaliyım
PUBG mobile oynarım , derse girerim , video izlerim youtubeden , instgramda takılirm , fotoğraf cekmeyide severim hangi telefonu almalıyım iphone 7 plus mı redmi note 8 pro mu
Gerçek İPhone kalitesi.Aldım telefonu al sana bi foto atayımAlıntıyı görüntüle
Redmi alın iPhone eski. Zaten gereksiz pahalı.Elimde bu iki telefon var bu ikisnden birni secmem lazim yoksa se 2020 de secebilridm