Iphone 7 plus vs redmi note 8 pro 128gb

normalde 2 senede telefondan sıkılıp değiştiren biriydim, 7 plus ile 4. seneye gireceğim. Tek sorun batarya probemi fakat o da kolay bir şekilde hallediliyor.

normalde 2 senede telefondan sıkılıp değiştiren biriydim, 7 plus ile 4. seneye gireceğim. Tek sorun batarya probemi fakat o da kolay bir şekilde hallediliyor.
Nasıl surekli sarja mi takyonuz bide iphone 7 plsu kac mha batarya ben bakmaya üseniyom

Nasıl surekli sarja mi takyonuz bide iphone 7 plsu kac mha batarya ben bakmaya üseniyom
2900 mah fakat oyun oynayan birisi olmadığım için 1 gün bana rahat rahat yetiyor. Oyun oynayanlar için belki yarım gün dayanır servis zamanı gelen bir 7 plus

2900 mah fakat oyun oynayan birisi olmadığım için 1 gün bana rahat rahat yetiyor. Oyun oynayanlar için belki yarım gün dayanır servis zamanı gelen bir 7 plus
2900 yeterlimi sence telefonda cok oynamiyorum pc den oynuyorum gebelde ama arada girip 15 20 puan kasmak icin

iphone 7 plus sahibiyim.. 2.el almıştım 3510mah deji batarya taktım canavar gibi oldu. Çok kurcalamazsam şarjı 2 günü çıkartıyor.

iphone 7 plus sahibiyim.. 2.el almıştım 3510mah deji batarya taktım canavar gibi oldu. Çok kurcalamazsam şarjı 2 günü çıkartıyor.
Kac mah batarya normalde bide kac mah batatya taktiniz kac tl ye taktiniz

Ekran büyük olmasın derseniz A10 işlemcili 7 plus yerine A13 işlemcili se 2020 tavsiye ederim.

Xiaomi Red Mi Note 9 pro 1.5 gün rahat ful kullanımda ancak bitiyor şarjı ve şarj doldurma hızı aşırı hızlı tek sıkıntı ekran 60hz ama bende sıkıntı yaratmıyor. İphone 7 Plus'ta güzel telefondur ama parası olana :))

Elimde bu iki telefon var bu ikisnden birni secmem lazim yoksa se 2020 de secebilridm
Ben yeni alıcaksınız sandım. O zaman 7 plus uygun olur. Diğer cihaz sadece batarya anlamında iyi olabilir.

İki telefonda sıfır hangisni kullanmaliyım
PUBG mobile oynarım , derse girerim , video izlerim youtubeden , instgramda takılirm , fotoğraf cekmeyide severim hangi telefonu almalıyım iphone 7 plus mı redmi note 8 pro mu
Xiaomi kesinlikle.
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Aldım telefonu al sana bi foto atayımAlıntıyı görüntüle
Gerçek İPhone kalitesi.
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Elimde bu iki telefon var bu ikisnden birni secmem lazim yoksa se 2020 de secebilridm
Redmi alın iPhone eski. Zaten gereksiz pahalı.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,160,520
Üyeler
184,319
Son üye
Huzayfe
Geri