Iphone 7 plus vs redmi note 8 pro 128gb

normalde 2 senede telefondan sıkılıp değiştiren biriydim, 7 plus ile 4. seneye gireceğim. Tek sorun batarya probemi fakat o da kolay bir şekilde hallediliyor.

normalde 2 senede telefondan sıkılıp değiştiren biriydim, 7 plus ile 4. seneye gireceğim. Tek sorun batarya probemi fakat o da kolay bir şekilde hallediliyor.
Nasıl surekli sarja mi takyonuz bide iphone 7 plsu kac mha batarya ben bakmaya üseniyom

Nasıl surekli sarja mi takyonuz bide iphone 7 plsu kac mha batarya ben bakmaya üseniyom
2900 mah fakat oyun oynayan birisi olmadığım için 1 gün bana rahat rahat yetiyor. Oyun oynayanlar için belki yarım gün dayanır servis zamanı gelen bir 7 plus

2900 mah fakat oyun oynayan birisi olmadığım için 1 gün bana rahat rahat yetiyor. Oyun oynayanlar için belki yarım gün dayanır servis zamanı gelen bir 7 plus
2900 yeterlimi sence telefonda cok oynamiyorum pc den oynuyorum gebelde ama arada girip 15 20 puan kasmak icin

iphone 7 plus sahibiyim.. 2.el almıştım 3510mah deji batarya taktım canavar gibi oldu. Çok kurcalamazsam şarjı 2 günü çıkartıyor.

iphone 7 plus sahibiyim.. 2.el almıştım 3510mah deji batarya taktım canavar gibi oldu. Çok kurcalamazsam şarjı 2 günü çıkartıyor.
Kac mah batarya normalde bide kac mah batatya taktiniz kac tl ye taktiniz

Ekran büyük olmasın derseniz A10 işlemcili 7 plus yerine A13 işlemcili se 2020 tavsiye ederim.

Xiaomi Red Mi Note 9 pro 1.5 gün rahat ful kullanımda ancak bitiyor şarjı ve şarj doldurma hızı aşırı hızlı tek sıkıntı ekran 60hz ama bende sıkıntı yaratmıyor. İphone 7 Plus'ta güzel telefondur ama parası olana :))

Elimde bu iki telefon var bu ikisnden birni secmem lazim yoksa se 2020 de secebilridm
Ben yeni alıcaksınız sandım. O zaman 7 plus uygun olur. Diğer cihaz sadece batarya anlamında iyi olabilir.

İki telefonda sıfır hangisni kullanmaliyım
PUBG mobile oynarım , derse girerim , video izlerim youtubeden , instgramda takılirm , fotoğraf cekmeyide severim hangi telefonu almalıyım iphone 7 plus mı redmi note 8 pro mu
Xiaomi kesinlikle.
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Aldım telefonu al sana bi foto atayımAlıntıyı görüntüle
Gerçek İPhone kalitesi.
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Elimde bu iki telefon var bu ikisnden birni secmem lazim yoksa se 2020 de secebilridm
Redmi alın iPhone eski. Zaten gereksiz pahalı.

Geri