Neler Yeni

Redmi note 8 e root yapmak mantıklı mı

AfniSoDeadly

80+ Silver
En İyi Cevap
1
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,646
İsim
Burak Tokgöz
Arkadaşlar telefonun emojileri cidden beni kanser ediyor ve yazılım da sorunlu çok nadir yazılım tekrar baştan başlıyor root atıp custom ios veya daha iyi bi android bulup emojileri ios emojisi yapıp kullanmak istiyorum ama telefonun 1 yıldan fazla garantisi var hala bi sorun olduğunda ne yaparım.

TeknoPiyon

80+ Gold
En İyi Cevap
3
Dahası  
Reaksiyon skoru
4,527
İsim
ArtiAnius
Arkadaşlar telefonun emojileri cidden beni kanser ediyor ve yazılım da sorunlu çok nadir yazılım tekrar baştan başlıyor root atıp custom ios veya daha iyi bi android bulup emojileri ios emojisi yapıp kullanmak istiyorum ama telefonun 1 yıldan fazla garantisi var hala bi sorun olduğunda ne yaparım.
Hocam genel olarak redmi note 8 kullanıcısı olarak root atmanızı önermem 1 yıl daha dayanabilirsiniz bence root atmak sistem açıklarına yol açtığı gibi sahte root bozuk root atarsanız telefonunuz bozulabilir bir daha açılmama durumu olabilir ben root atmayı hiç tavsiye etmedim ama redmi note 6 pro da android desteği kesilince root attım kendi başlangıç ekranım dahşl herşeyi yapmıştım fakat çok fazla güvenlik açığı bulmuştum yazılımsal o yüzden root u kaldırdım
Mesaj otomatik birleştirildi:

Yorumum faydalı ise rapor et den en iyi cevap seçerseniz sevinirim

wpa_supplicant

80+ Silver
En İyi Cevap
22
sahte root bozuk root atarsanız telefonunuz.
Sahte root? Bozuk root? İlginç

İlk olarak söylemek isterim ki IOS açık kaynak kodlu değil yani kuramazsınız. Custom rom kurmak için root gerekmez. Kurtarma menüsü değişse yeterli. Ben sizin yerinizde olsam magisk kurar keyfime bakarım. Zaten güncel bir cihaz, portlanmış romlara gerek yok.

AfniSoDeadly

80+ Silver
En İyi Cevap
1
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,646
İsim
Burak Tokgöz
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Sahte root? Bozuk root? İlginç

İlk olarak söylemek isterim ki IOS açık kaynak kodlu değil yani kuramazsınız. Custom rom kurmak için root gerekmez. Kurtarma menüsü değişse yeterli. Ben sizin yerinizde olsam magisk kurar keyfime bakarım. Zaten güncel bir cihaz, portlanmış romlara gerek yok.
Custom ios rom görmüştüm gerçek ios değil custom

wpa_supplicant

80+ Silver
En İyi Cevap
22
Hocam evet internet te bulunan bazı abu subuk gerçek görünen sitelerden root indirince kaynak kodlarında hata bulunuyor sisteme sızılması falan için
Root ile rom` u karıştırıyorsun gibime geliyor 😁

Dediğim gibi orjinal ios değil, magisk ne işe yarıyor bahsedebilir misiniz
Magisk, içersinde geniş bir modül deposu bulunduran yılın en popüler root yönetim aracı.

AfniSoDeadly

80+ Silver
En İyi Cevap
1
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,646
İsim
Burak Tokgöz
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Root kilidi kaldırıp sistem dosyalarıyla oynamamıza imkan sağlıyor diye biliyorum

Magisk, içersinde geniş bir modül deposu bulunduran yılın en popüler root yönetim aracı.
Root atıp sonra kaldırabiliyor muyum mesela

wpa_supplicant

80+ Silver
En İyi Cevap
22
Top Bottom