Android Redmi Note 8 MIUI 12 Yapma

Marianoly

80+ Gold
En İyi Cevap
1
Reaksiyon skoru
7,405
Telefonum redmi note 8 manual olarak güncellemeniz gerek isterseniz anlatayım
burdan paketi redmi note 8 telefonunuza yükleyerek ayarlardan günceleme kontrolleri diyip mıuı 11 resmine 10 defa tıklayıp sağ üstten üç noktaya tıklayıp güncelleme paketlerini seçip indirdiğiniz zip dosyasını seçip güncelleyebilirsiniz :)
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

konuyu gören yok :D

Son düzenleme:
Ben manuel olarak yapmaktansa direk xiaominin güncelleme göndermesini beklemeyi tercih ederim.
Ben de de Redmi Note 8 var bu arada hala gelmedi. :D :(

Ben manuel olarak yapmaktansa direk xiaominin güncelleme göndermesini beklemeyi tercih ederim.
Ben de de Redmi Note 8 var bu arada hala gelmedi. :D :(
otomatik gelmeyecek beklemene gerek yok elle yapman gerek yaptıktan sonra sıfırlaman gerekiyor

otomatik gelmeyecek beklemene gerek yok elle yapman gerek yaptıktan sonra sıfırlaman gerekiyor
Gelecek dostum.
Zaten dağıtılmaya başladı tahminen 1 hafta içinde gelir benim telefonuma da.

Öncelikle paylaştığınız link Recovery veya Fastboot rom linki. Bu indirilen dosyalar ile OTA kurulumu yapılamaz, sadece TWRP ile kurulum yapılabilir. Android güncellemesi ile geldiği için OTA linki verilmeyecek. İkincisi ise otomatik olarak gelecek. Kasım ortası veya sonu gibi gelir diye düşünüyorum.

Değil yanlış bilgiler içeriyor.
Gelecek. Mantıken gelmesi lazım herkes OTA kurulumu yapmayı bilmiyor

Son düzenleme:
Öncelikle paylaştığınız link Recovery veya Fastboot rom linki. Bu indirilen dosyalar ile OTA kurulumu yapılamaz, sadece TWRP ile kurulum yapılabilir. Android güncellemesi ile geldiği için OTA linki verilmeyecek. İkincisi ise otomatik olarak gelecek. Kasım ortası veya sonu gibi gelir diye düşünüyorum.

Değil yanlış bilgiler içeriyor.

Gelecek. Mantıken gelmesi lazım herkes OTA kurulumu yapmayı bilmiyor

haklı olabilirsin bende bunu başka bir yerden gördüm

Geri