Redmi Note 8 Oyunlarda Kasma Sorunu

yahyabatu

80+ Bronze
Reaksiyon skoru
375
Merhaba kardeşimin note 8 telefonu var beraber oyun oynuyoruz bazen fakat aşırı donmalar ve kasmalar oluyormuş oynadigimiz oyunlar wild rift ve teamfight tactics özellikle TFT de aşırı kasıyor wildriftte de arada sırada dönüyormuş oyunu yardımcı olabilecek varmı neden oluyor olabilir

Merhaba kardeşimin note 8 telefonu var beraber oyun oynuyoruz bazen fakat aşırı donmalar ve kasmalar oluyormuş oynadigimiz oyunlar wild rift ve teamfight tactics özellikle TFT de aşırı kasıyor wildriftte de arada sırada dönüyormuş oyunu yardımcı olabilecek varmı neden oluyor olabilir
Snapdragon 630 a göre normal sayılır.
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Ve de android 12 miui 13 geldikten sonra redmi not 8 ler yavaşlamaya başlıyor

Snapdragon 630 a göre normal sayılır.
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Ve de android 12 miui 13 geldikten sonra redmi not 8 ler yavaşlamaya başlıyor
iPhone 6s plus var bir de kardesimde o telefon eski olmasına rağmen daha rahat oyun oynatıyor anlamadım ben bu işi

iPhone 6s plus var bir de kardesimde o telefon eski olmasına rağmen daha rahat oyun oynatıyor anlamadım ben bu işi
iOS farkı. Ağır linç yiyeceğimi bile bile yazdım A9 işlemci ve 2 GB RAM kombinasyonu diğer orta sengment android cihazlardan kusursuz kılıyor.

iOS farkı. Ağır linç yiyeceğimi bile bile yazdım A9 işlemci ve 2 GB RAM kombinasyonu diğer orta sengment android cihazlardan kusursuz kılıyor.
iPhone 6s plus ın note8 den daha iyi oyun performansı olması beni aşırı sasirtti ayrıca note 8 in kamerası da son güncellemelerden sonra kafayı yemiş video çekerken videoyu kalıyor fotolarda ne kadar ayar yapsada kötü çekiyor telefon ilk ciktigi günden beri kullanıyor belki o yüzden bu kadar sorun vardır ama note 8 den 6s plus a performansı için geçen ilk kisi kardeşim galiba

Bende de note 8 var yine iyi sizin oyun oynarken kasıyor
Ben günlük kullanımda bile daraliyorum bazen takılıyor

Bende de note 8 var yine iyi sizin oyun oynarken kasıyor
Ben günlük kullanımda bile daraliyorum bazen takılıyor
Kardesimde ki telefon da insta da yt de bir seyler izlerken falan da dondugu oluyormuş ses var goruntu dönüyormuş bazen telefonla konuşurken sesler takılıyormus video çekerken ekranı kapıyor videoyu çöp ediyormus saçma sapan şeyler

Kardesimde ki telefon da insta da yt de bir seyler izlerken falan da dondugu oluyormuş ses var goruntu dönüyormuş bazen telefonla konuşurken sesler takılıyormus video çekerken ekranı kapıyor videoyu çöp ediyormus saçma sapan şeyler
Ne yazikki aynı sorunlar bende de oluyor
iPhone 7 almayı düşündüm bı ara o telefon da eski olduğu için droplar vs olur dediler

Gayet normal. Aynı telefonu kullanıyorum. Hafif oyunlardan olan clash royale de bile kasıyor.

Ne yazikki aynı sorunlar bende de oluyor
iPhone 7 almayı düşündüm bı ara o telefon da eski olduğu için droplar vs olur dediler
Gayet normal. Aynı telefonu kullanıyorum. Hafif oyunlardan olan clash royale de bile kasıyor.
Kardeşim iPhone x veya 8 alıcaktı fakat o kadar para vermeyeceği ve telefonu sadece üniversitede klasik Excel vs için kullanacağı dan iPhone 6s plus aldı ve memnun yazılım desteği yok fakat gayet stabile çalışıyor şuan da

Geri