Neler Yeni

Redmi Note 9 Pro'dan İphone 7' ye Geçilir mi ?

Holmes*

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
53
İsim
ilyas ertekin
Arkadaşlar 6-7 aydır kullandığım bir cihaz Note 9 Pro , sıfır almıştım. Yıllardır bir android kullanıcısıyım herhangi bir markaya fanboyluğum falan da yok ama artık androidler arasında da ne kadar telefon değiştirirsem değiştireyim sanki sürekli aynı telefonu kullanıyormuşum gibi hissediyorum. Ben telefon kullanırken ortada bir tuş kullanmayı çok seviyorum o tuşa basarken resmen haz alıyorum. büyük telefondan da sıkıldım o yüzden plus modelleri tercih etmeyeceğim. Note 9 pro fiyatına da şu an iphone 7 alabiliyorum. Oyun gibi bi derdim de yok. İnstagram, Whatsapp, Spotify yani. Sizce iphone 7 ye geçişimde telefonda performans konusunda bana keşke geçmeseydim dedirtir mi ya da iyi ki geçmişim der miyim ?

HoYeon Jung

80+ Gold
Dedirtir. Geçmeyin. Ben şahsen İPhone savunan birisiyim ama İPhone 7 alınmaz.
İPhone Se 2020 alın çok istiyor iseniz. 4 sene rahat götürür.

frknkrksz

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
197
İsim
Furkan Korkusuz
Arkadaşlar 6-7 aydır kullandığım bir cihaz Note 9 Pro , sıfır almıştım. Yıllardır bir android kullanıcısıyım herhangi bir markaya fanboyluğum falan da yok ama artık androidler arasında da ne kadar telefon değiştirirsem değiştireyim sanki sürekli aynı telefonu kullanıyormuşum gibi hissediyorum. Ben telefon kullanırken ortada bir tuş kullanmayı çok seviyorum o tuşa basarken resmen haz alıyorum. büyük telefondan da sıkıldım o yüzden plus modelleri tercih etmeyeceğim. Note 9 pro fiyatına da şu an iphone 7 alabiliyorum. Oyun gibi bi derdim de yok. İnstagram, Whatsapp, Spotify yani. Sizce iphone 7 ye geçişimde telefonda performans konusunda bana keşke geçmeseydim dedirtir mi ya da iyi ki geçmişim der miyim ?
hocam ios tuş falan ayrı mevzu ama bence redmi note 9 pro nun ses kalitesi iphone 7 den iyi ikisini de dinledim müzik spotify falan önemliyse dikkate alınız

Holmes*

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
53
İsim
ilyas ertekin
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
hocam ios tuş falan ayrı mevzu ama bence redmi note 9 pro nun ses kalitesi iphone 7 den iyi ikisini de dinledim müzik spotify falan önemliyse dikkate alınız
Hocam kalite konusunda iyi demek yanlış olur. Ses seviyesi yüksek ama kalitesi kesinlikle berbat.

HoYeon Jung

80+ Gold
Ayrıca, 5 senelik bir telefon. Almayın. Redmi note 9 Pro fiyatı sanırsam 3.5-4K civarı. 2.el İPhone SE 2020 alın eğer batarya ve ekran küçüklüğü sizi rahatsız etmeyecek ise.

frknkrksz

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
197
İsim
Furkan Korkusuz
Hocam kalite konusunda iyi demek yanlış olur. Ses seviyesi yüksek ama kalitesi kesinlikle berbat.
hocam emin olun iphone 7 den iyi emin olun bende redmi note 7 var babamda iphone 7 var benim telefonum kesinlikle desibel ve kalite olarak önde
Mesaj otomatik birleştirildi:

hocam emin olun iphone 7 den iyi emin olun bende redmi note 7 var babamda iphone 7 var benim telefonum kesinlikle desibel ve kalite olarak önde
redmi note 9 pro arkadaşımda vardı araştırdı 2 3 ayar yaptı ve ses kalitesinde gözle görülür bir iyileştirme yaşadı

JumboG4rid3s

80+ Bronze
En İyi Cevap
1
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,243
İsim
ömer faruk
İlgilendiği Kategoriler
ZORT
Dedirtir. Geçmeyin. Ben şahsen İPhone savunan birisiyim ama İPhone 7 alınmaz.
İPhone Se 2020 alın çok istiyor iseniz. 4 sene rahat götürür.
zaten 5 sene güncelleme alacak diye biliyorum

Holmes*

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
53
İsim
ilyas ertekin
Ayrıca, 5 senelik bir telefon. Almayın. Redmi note 9 Pro fiyatı sanırsam 3.5-4K civarı. 2.el İPhone SE 2020 alın eğer batarya ve ekran küçüklüğü sizi rahatsız etmeyecek ise.
3.5-4K civarı değil hocam max 2200 fln ediyor telefonum yurt dışı olduğu için. O yüzden bu fiyat civarında bir iphone baktım.

Halil014

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,539
İsim
İbrahim Halil Çelik
3.5k falan etmez

Holmes*

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
53
İsim
ilyas ertekin
İphone 7'den 9 pro'ya geçilir, 9 pro'dan iphone 7'ye geçilmez.
Hocam o kadar kötü bir telefon mu ya. Peki note 9 da pro'dan geçmek olmasın ama 2. el olarak 1800 TL gibi bir fiyata alınır mı dersiniz ?

Top Bottom