Fabrizio Romano
80+ Platinum
- En İyi Cevap
- 5
Arkadaşlar babam tel alacak 2600'e note 9 var 3.100 e de 9 pro var bu iki telefon da güzel mi?
Babamda A50 var. Adam teknolojiye bir kere girdi değiştiresim var dedi. Facebook ve görüşmeleri fazla olan biri. Ama eli de ağırdır. A51 daha mı iyi ki?Note 9 Pro fena değil gibi ama elime alıp denediği zaman biraz fazla ağır geldi. Günlük olarak çok sık kullanılıyorsa dezavantaj yaratabilir. Alternatif olarak Samsung A51 buldum ben, ve bence daha mantıklı gibi.
ben note 8 pro kullanıyorum almaya değmez ama mıuı 12 güncellmesini asla yapmamalısın redmi not 8 pro içinArkadaşlar babam tel alacak 2600'e note 9 var 3.100 e de 9 pro var bu iki telefon da güzel mi?
A50 ile hiç karşılaştırmadım ama birkaç Oppo ve Xiaomi modelleri ile karşılaştırdığım zaman bana A51 daha mantıklı geldi. Hem sürekli kullandığım için hafif olması hem kamerası vb bence başarılı bir telefon kılıyor onu.Babamda A50 var. Adam teknolojiye bir kere girdi değiştiresim var dedi. Facebook ve görüşmeleri fazla olan biri. Ama eli de ağırdır. A51 daha mı iyi ki?
a51 çöp alınmaz antutu puanı çok düşük işlemci zayıfA50 ile hiç karşılaştırmadım ama birkaç Oppo ve Xiaomi modelleri ile karşılaştırdığım zaman bana A51 daha mantıklı geldi. Hem sürekli kullandığım için hafif olması hem kamerası vb bence başarılı bir telefon kılıyor onu.
note 9 alırsan asla mıuı 12 güncellmesiş yapmamalısın buglarla doluNote 9 çok yakışıklı lakin 4gb ram ama baban için yeterli benim babamda note 9 kullanıyor memnun
Babam kesin yapmıştır note 8 proya yaptım sorunsuza51 çöp alınmaz antutu puanı çok düşük işlemci zayıf
Mesaj otomatik birleştirildi:
note 9 alırsan asla mıuı 12 güncellmesiş yapmamalısın buglarla dolu
note 8 proda pil süresi kısaldıBabam kesin yapmıştır note 8 proya yaptım sorunsuz
bende yaptım ama eskiye nazaran daha çabuk pili bitiyor gibiBabam kesin yapmıştır note 8 proya yaptım sorunsuz
Valla hocam ben kullanmıyorum note 8 proyu o yüzden ayırt edemicem ama pubg oynarken biraz hissettim bendenote 8 proda pil süresi kısaldı
Mesaj otomatik birleştirildi:
bende yaptım ama eskiye nazaran daha çabuk pili bitiyor gibi