Bütçem max 2100 TLBütçeniz ne kadar acaba
Mesaj otomatik birleştirildi:
Ekran, kamera, işlemci ve ram açısından note 8 daha iyi batarya da ise note 9 bana kalırsa note 8 seçilebilir fakat iki telefon da bir birine denk aşırı farkları yok güncelliğe önem veriyorsanız note 8 android 11 de kalacak fakat note 9 büyük ihtimal android 12 de alır.
Bütçeniz ne kadar acaba
Ekran, kamera, işlemci ve ram açısından note 8 daha iyi batarya da ise note 9 bana kalırsa note 8 seçilebilir fakat iki telefon da bir birine denk aşırı farkları yok güncelliğe önem veriyorsanız note 8 android 11 de kalacak fakat note 9 büyük ihtimal android 12 de alır.
Note8 kullanıyorum 9 daha mantıklı aman aman bir farkı yok güncellik iyidirArkadaşlar bu ikisi arasında kaldım note 9 un ön kamera seçenekleri ve bataryası iyi note 8 inde video seçenekleri ve Ram i daha iyi hangisini almak daha mantıklı
Ben güncelliği çok umursamıyorum, ben olsam 8 alırdım,fakat siz telefonun daha güncel olmasını istiyorsanız 9u seçinBütçem max 2100 TL
Siz olsanız neyi seçerdiniz
Note 8 kullanıyorum. Kamerası ve pilinden çok memnunum. Tam f/p ama güncellik isterseniz Note 9 derim.Arkadaşlar bu ikisi arasında kaldım note 9 un ön kamera seçenekleri ve bataryası iyi note 8 inde video seçenekleri ve Ram i daha iyi hangisini almak daha mantıklı