10S’e çıktı da 10’a daha çıkmadı diye biliyorum. RSA korumasını ne çabuk kırmışlar Link var mıydı?Redmi Note 10 için repair çıktı diyorlar.
Sarı sitede Emir Gsm diye bir satıcı var yapıyoruz diyorlar.10S’e çıktı da 10’a daha çıkmadı diye biliyorum. RSA korumasını ne çabuk kırmışlar Link var mıydı?
Anakarta doğrudan müdehale ile yapılıyor, riskli bir işlem.Sarı sitede Emir Gsm diye bir satıcı var yapıyoruz diyorlar.
Sordum, yazılımla yapıyoruz ve güncellemeleri alabiliyorsunuz dediler.Anakarta doğrudan müdehale ile yapılıyor, riskli bir işlem.
MIUI Türkiye’yi okudum. Donanımhaber’de satış yapan 1-2 satıcıya sordum. Hiçbiri umutlu konuşmuyor. Bir tanesi başarmış ama bu defa da şebeke çekmiyormuş.Sordum, yazılımla yapıyoruz ve güncellemeleri alabiliyorsunuz dediler.
Pazartesi gidip bakıcamMIUI Türkiye’yi okudum. Donanımhaber’de satış yapan 1-2 satıcıya sordum. Hiçbiri umutlu konuşmuyor. Bir tanesi başarmış ama bu defa da şebeke çekmiyormuş.
Bu adamlar nasıl kırmışlar hayret. Ellerinde kalan RSA korumalı cihazları iteleme çalışması olmasın sakın? İyice soruşturmak lazım.
9sRedmi Note 9s vs Redmi note 10 genel olarak bakacak olursak ne almalıyız?