128GB çok fazla zaten ne depolayacaksın o kadarMATEPAD hafıza kartı takılsa çok güzelmiş
Benim telefon köküne kadar oyun dolu halde 100GB dolu ne yaptın senabi tablet kullanmadım hiç ama telefon da hiç bir şey olmasa 90 gb zaten
Tamamdır bunu bir konuşuyum o fiyata başka seçenekler yok sanırım 10 k ya çıkarsam da 9 fe varBenim telefon köküne kadar oyun dolu halde 100GB dolu ne yaptın sen
Tableti de 128GB almıştım 50GB anca doldu yüzlerce uygulama ve yüzlerce PDF not var içinde ama 1-2 oyun var sadece oyun oynamıyorum onda.
Evet. Amaç ders çalışmaksa da şahsen onu öneririm kalemle direkt PDF lere not almak ders çalışmayı baya kolaylaştırıyor. Gerçi Matepade de kalem alabiliyorsun 2000 liraya ama S9 FE ile aynı fiyat oluyorlar öyle deTamamdır bunu bir konuşuyum o fiyata başka seçenekler yok sanırım 10 k ya çıkarsam da 9 fe var
S9 FE 10,5 olan değil mi hocam yanında kalem varmı ful kutu mu nasıl buEvet. Amaç ders çalışmaksa da şahsen onu öneririm kalemle direkt PDF lere not almak ders çalışmayı baya kolaylaştırıyor. Gerçi Matepade de kalem alabiliyorsun 2000 liraya ama S9 FE ile aynı fiyat oluyorlar öyle de
S9 FE nin kutusundan kalem çıkıyor.S9 FE 10,5 olan değil mi hocam yanında kalem varmı ful kutu mu nasıl bu