Hocam bu fiyatlara kadar orijinali spigen şarj aleti alın hepsiburada ve Amazon ara ara kampanya yapıyorAlıntıyı görüntüle
A101'de buldum. Akakçe'den gördüm sattığını
Tavsiyeniz için teşekkürler ama aklımda soru var. Redmi alırsam kablo birlikte gelecek ve redmi note 10s cihazda ve Samsung m52'de kullanacağım. Spigen kablo birlikte aldığımda 700'e yakın geliyor, anker içinde aynı onlarda o cıvata geliyor. En mantıklısı redmi değil mi?
Amazon'da 2 yıl sonra tamamen bozulduğunu söyleyen yorumlar gördüm ama yinede bakarım teşekkürlerSpigen 45W + Örgü kablo 399 tl şuan.
Yükleniyor...
app.hb.biz
Orijinal olduğu nerede yazıyor? Size "orijinal" denilince hemen inanırsınız o zamanbi telefoncuya gidip çıkma al hem orjinal olduğu kesin hemde daha ucuz
ben kendi telefoncuma güveniyorum ve zaten orjinal olduğunu test ettim 33w adaptör var bende başka bir orjinal adaptörle kıyasladım hiçbir farkı yok ki 33wattın 33ünü alabiliyorum, sen istediğini al yinede ben sana sadece öneride bulundumAmazon'da 2 yıl sonra tamamen bozulduğunu söyleyen yorumlar gördüm ama yinede bakarım teşekkürler
Mesaj otomatik birleştirildi:
Orijinal olduğu nerede yazıyor? Size "orijinal" denilince hemen inanırsınız o zaman