Suç mu dedim? Yaptığın çok anlamsız sadece mesele mesaj sayısı mı yani? Tüm konuları boş yere üste çıkartıyorsun.tesekkurler bir sucmu?
bos oldugunu sanmiyorum insanlar indirimlerden faydalaniyor ayrica bu forumda mesaj kasmak icin bir sebep yok sonunda hediye vb yokSuç mu dedim? Yaptığın çok anlamsız sadece mesele mesaj sayısı mı yani? Tüm konuları boş yere üste çıkartıyorsun.
snrjHangi malum site?
Pek bir farkı yok. E-yooso z11'i de bu marka üretiyor. Sadece yay sesi falan yok diye biliyorum ki bu tip şeyler sorun edilecek şeyler olduğunu sanmıyorum. Verdiğin para belli sonuçta.Hocam bu klavyenin e-yooso z11 den farkı nedir
Olayı biliyor musunuz? Neden yasak o site?
Kobra değilAmaç ne her konuya spam şeklinde ''teşekkürler'' yazıyosun?
Mesaj otomatik birleştirildi:
O kobra mıymış ya yıllardır görürüm hiç dikkat etmemiştim
Anlatamazsınız hocam boşverin. Bizim böyle dile gelmemizle çözülecek şeyler değil bunlar. Forum yetkilileri bizzat ilgilenmeli. Adam gelmiş konu var niye konu açıyorsun diye soru soruyor şaka gibi. İşi gücü yok burda boş boş konuşuyor.Forumdakilerin zeka şaka herhalde biri ana konu var der diğeri teşekkür edene laf eder. Konu yükselsin başkaları faydalansın diye herhangi bir şey yazabilir size giren çıkan ne? Bu siteden 1-2 tane böyle kaçırılmasa iyi olacak indirim çıkıyor onu da ana konu yerine yeni konu olarak açınca noluyor? Bir alemsiniz gerçekten daha önce forum kullanmadınız mı? İlgilenmiyorsan yazmazsın konu yükselmez kalabalık etmez yanlıaş bir şey olduğunu düşünüyorsan da rapor et
Forumdakilerin zeka şaka herhalde biri ana konu var der diğeri teşekkür edene laf eder. Konu yükselsin başkaları faydalansın diye herhangi bir şey yazabilir size giren çıkan ne? Bu siteden 1-2 tane böyle kaçırılmasa iyi olacak indirim çıkıyor onu da ana konu yerine yeni konu olarak açınca noluyor? Bir alemsiniz gerçekten daha önce forum kullanmadınız mı? İlgilenmiyorsan yazmazsın konu yükselmez kalabalık etmez yanlıaş bir şey olduğunu düşünüyorsan da rapor et
Ben durumun o kadar vahim olduğunu bilmiyordum afedersin ama ben de yeri geliyor sırf konu üste çıksın iş görür diye yorum atıyorum tabi iş görecek şeylere bir şey diyemeyeceğim o yüzdenAlıntıyı görüntüle
Alıntıyı görüntüle
Şu görsel hoş mu? 2010lu yıllardan beri forum kullanırım forum ortamlarını çok iyi bilirim tam da bu noktadan dolayı rahatsızlık duydum zaten buna eski forumlarda müsade edilmezdi, Görüntü kirliliğine bak sırf mesaj kasacak diye gerekli/gereksiz tüm konular en üstte. Yine de ''giren çıkan'' falan hoş değil bilgin olsun.
kablosuz da kullanıyormuKasım ayından beri kullanıyorum. Oldukça memnunum. Bu fiyata alabileceğiniz en iyi klavyelerden ilk 5'e net girer. https://www.incehesap.com/redragon-k617-fizz-rgb-red-switch-kablolu-klavye-fiyati-65426/
Alıntıyı görüntüle