
Redragon K617 Fizz RGB Red Switch Kablolu Gri / Beyaz Compact Gaming (Oyuncu) Klavye - incehesap.com
Hemen incele, avantajlı fiyatlarla satın al!

Alınır bu fiyat bandında![]()
Redragon K617 Fizz RGB Red Switch Kablolu Gri / Beyaz Compact Gaming (Oyuncu) Klavye - incehesap.com
Hemen incele, avantajlı fiyatlarla satın al!www.incehesap.com
Ne gibi sorunu var tam olarak arkadaşımda vardı herhangi bir sorun yaşamadık . Bende almayı düşünüyorum şuan yardımcı olursan sevinirim.Güzel klavye fakat switchler kronik sorunlu. Almayı düşünen kişinin başka bir klavye bakmasını öneririm.
Switchler çok seri bozuluyor. Bozuluyor dediğim basmama sorunu oluyor. Mesela CS'de W yaparken bir anda gidince adam duraksıyor 5-6 kez basınca ilerliyor vs. Switch değişince düzelmişti. Araştırdığım yabancı kaynaklarda ve bazı Türk arkadaşlarda da aynı sorunu duydum. Ben toplam 4 kez farklı tuşların switchlerini değiştirmek zorunda kalmıştım. 2 tanesi W tuşu. AK820 Pro alınca başka bir arkadaşa hediye ettim. Onda şu anlık bir sıkıntı yok.Ne gibi sorunu var tam olarak arkadaşımda vardı herhangi bir sorun yaşamadık . Bende almayı düşünüyorum şuan yardımcı olursan sevinirim.
k617 se fizz bakılsa daha iyi olur.Alınır bu fiyat bandında
Tozlu bir ortamda yaşıyorsan özellikle kullandıktan sonra klavyenin üstünü bir bez ile örtmeni öneririm. Benim odam çabuk tozlanıyor ve bu tarz basmama sorunları yaşıyorum arada. Kolanya ya da saf alkol dökere tutukluk eden switchleri temizliyorum arada. Bunun dışında dediğin gibi sorunlu üretimse bu switchler uzak durmakta fayda var.Switchler çok seri bozuluyor. Bozuluyor dediğim basmama sorunu oluyor. Mesela CS'de W yaparken bir anda gidince adam duraksıyor 5-6 kez basınca ilerliyor vs. Switch değişince düzelmişti. Araştırdığım yabancı kaynaklarda ve bazı Türk arkadaşlarda da aynı sorunu duydum. Ben toplam 4 kez farklı tuşların switchlerini değiştirmek zorunda kalmıştım. 2 tanesi W tuşu. AK820 Pro alınca başka bir arkadaşa hediye ettim. Onda şu anlık bir sıkıntı yok.
Bu arada switchler de çok çok zor çıkıyor.
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
Ekstra olarak da değiştirdiğim bir tuşta çift basma sorunu vardı.
Yok ben her gün ekipmanlarımı temizleyen biriyim. Ekipmanı geçtim komple odada kitaplık dahil her şeyi silerim. Tozluk bir sıkıntı yok yani. Switch kaynaklı kronik bir sorun var diye düşünüyorum ki zaten şu an onu kullanmıyorum. AK820 Pro kullanıyorum, çok çok iyi.Tozlu bir ortamda yaşıyorsan özellikle kullandıktan sonra klavyenin üstünü bir bez ile örtmeni öneririm. Benim odam çabuk tozlanıyor ve bu tarz basmama sorunları yaşıyorum arada. Kolanya ya da saf alkol dökere tutukluk eden switchleri temizliyorum arada. Bunun dışında dediğin gibi sorunlu üretimse bu switchler uzak durmakta fayda var.