Neler Yeni

Yardım Redragon Horus K618 Klavye Alınır mı? 1699tl

Dahası  
Reaksiyon skoru
8
İsim
Yunus Emre Erbaş

Redragon Horus K618 Wireless RGB Kablosuz Gaming (Oyuncu) Klavye İnceHesapta 1699tl sizce alınır mı?​

jordanmsd

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
148
İsim
Mesut Sarıkaya
Dahası  
Reaksiyon skoru
8
İsim
Yunus Emre Erbaş
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Nasil bir klavye istiyorsun ki. full ve low profile bir klavye istiyorsan belki sans verebilirsin ama sana onerim bunu alman.
öncelikle yardımcı olmak istediğin için teşekküer ederim
aradığım klavye mekanik fiyat performans beni üzmeyecek 2 3 belki 5 sene kullanabileceğim %100 boyutunda bir klavye. profili kullanışlı olması gerek ilk defa klavye alacağım ve konuda bilgim sıfır şuan kullandığım a4 tech fk10 klavyeden tabii ki hepsi iyidir ama yinede verdiğim paraya değecek bir klavye istiyorum

jordanmsd

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
148
İsim
Mesut Sarıkaya
öncelikle yardımcı olmak istediğin için teşekküer ederim
aradığım klavye mekanik fiyat performans beni üzmeyecek 2 3 belki 5 sene kullanabileceğim %100 boyutunda bir klavye. profili kullanışlı olması gerek ilk defa klavye alacağım ve konuda bilgim sıfır şuan kullandığım a4 tech fk10 klavyeden tabii ki hepsi iyidir ama yinede verdiğim paraya değecek bir klavye istiyorum
yuzde yuz istiyorsan alabilirsin ama low profile bir klavye bu yani tuslar cok ince ve hassas. yani her an yanlislikla bir seye basabilirsin ama dedigim gibi yuzde yuz istiyorsan al bence

Dahası  
Reaksiyon skoru
8
İsim
Yunus Emre Erbaş
yuzde yuz istiyorsan alabilirsin ama low profile bir klavye bu yani tuslar cok ince ve hassas. yani her an yanlislikla bir seye basabilirsin ama dedigim gibi yuzde yuz istiyorsan al bence
o kadar hassas diyosun yani ben küçük boyutlu sevmiyorum işte normalde Aula F75 alma fırsatı geçti elime ucuzken küçük diye onu bile almadım gözüme hoş gelmiyor

mershadow

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
47
İsim
mershadow
Ben geçen yaz aldım. Çoğu tuşta yay sesi, kasa ve keycapslerde parmak izi kalıyordu. İçime sinmedi iade ettim. Tam boy, Hotswap, low profile, 3 modlu olması güzel tabii.

Son düzenleme:
Dahası  
Reaksiyon skoru
8
İsim
Yunus Emre Erbaş
Ben geçen yaz aldım. Çoğu tuşta yay sesi, kasa ve keycapslerde parmak izi kalıyordu. İçime sinmedi iade ettim. Tam boy, Hotswap, low profile, 3 modlu olması güzel tabii.
Bende indirimden aldım bakalım gelince bakıcam duruma göre iade edicem

ShibaSu

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
5
İsim
ShibaSu
Merhabalar eğer Full ve mekanik bir klavye arıyorsanız ben de o bantta uzun süre aradım fakat bulamadım ta ki Redragon K556 yı bulana kadar, gerçekten elde fazla seçenek yok şu an o klavyeden yazıyorum kısa vade dahi olsa kesinlikle tavsiye edebileceğim bir klavye + olarak türkçe ve brown switch. ama full istemiyorum fark etmez derseniz arkadaşlarımızın dediği gibi başka klavyeler veya LP istiyorsanız k618 işinizi gayet görecektir (tuşları hassas kırılmaması açısından uğraşmanız gerekebilir)

Dahası  
Reaksiyon skoru
8
İsim
Yunus Emre Erbaş
Merhabalar eğer Full ve mekanik bir klavye arıyorsanız ben de o bantta uzun süre aradım fakat bulamadım ta ki Redragon K556 yı bulana kadar, gerçekten elde fazla seçenek yok şu an o klavyeden yazıyorum kısa vade dahi olsa kesinlikle tavsiye edebileceğim bir klavye + olarak türkçe ve brown switch. ama full istemiyorum fark etmez derseniz arkadaşlarımızın dediği gibi başka klavyeler veya LP istiyorsanız k618 işinizi gayet görecektir (tuşları hassas kırılmaması açısından uğraşmanız gerekebilir)
Yeni gördüm zahmetin için çok teşekkür ederim klavyem geldi k618 aldım çok hoşuma gitti ama red switch baya sessiz ona uygun blue switch arıyorum

Top Bottom