Volkan:/
80+ Gold
- Reaksiyon skoru
- 2,653

Redragon K617 Fizz RGB Red Switch Kablolu Beyaz/Gri Compact Gaming (Oyuncu) Klavye - incehesap.com
Hemen incele, avantajlı fiyatlarla satın al!

Kötü değil bu bütçeye kullanıyorum ben 2000tl almışdım xd. 2000tlye kötü ama 1200tl iyi.ince hesapta indirimdeymiş yeni gördüm bu boyutu sevmiyorum ama yedek olarak düşünüyorum alınır mı![]()
Redragon K617 Fizz RGB Red Switch Kablolu Beyaz/Gri Compact Gaming (Oyuncu) Klavye - incehesap.com
Hemen incele, avantajlı fiyatlarla satın al!www.incehesap.com
Ben 2000tl civarı almışdım diye ucuz geldi.çokta inidirm yok amazonda 1390 tl
Alıcaksan ya 75% al Aula f75 gibi 60% de baya iyi ama kullanıyom şu an.yorumları fena değil gibi neyse bakalım aşırı küçük buda alışmak dert olur
Valla sahibinden de birini buldum adam hiç kullanamamış 1k ya kapattım hocamKötü değil bu bütçeye kullanıyorum ben 2000tl almışdım xd. 2000tlye kötü ama 1200tl iyi.
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
shift , enter , delete tuşu falan biraz kullandıkdan sonra çkk yapıyor haberin olsun diğer tuşlar sağlam ses olarakda.
Klavye bence 2 el yönelmek lazım ben 2 yıldır kullanıyorum açıp temizleyince yeni gibi ama temiz kullanılan tabi bok içinde silinmeyen değilValla sahibinden de birini buldum adam hiç kullanamamış 1k ya kapattım hocam![]()