Neler Yeni

Hangi klavyeyi almalıyım sizce

Marginale

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,330
İsim
Muhammed efe
Hocam yazın direk özelden 2k alıyorsanız
Mesaj otomatik birleştirildi:

Hahaha çok akıllısın dimi keycaps sadece 1k :D

E tamam bende 1800'e kadar alınır dedim zaten o şakir uzattı da uzattı üste bakarsan zaten 1800'e kadar alınır üstü verilmez demişim
Haddini bil aklı olmayıp fikri olan çocuk. 2k lık ürünü çocuk 1.8k zaten düşürür diyorum gelmişsin ühüü o bu ğadar etmez diyip 2.8k etmesi imkansız klavye öneriyorsun. Kendince beni bozacaksın ya klavyeni paylaşıyorsun. Almışsındır ağzının payını. Garibanın çocuğu olsa gidip klavyen ile hava atacaktın demek ki. hadi keycap 1k bilek desteği 800 lira mı? fdsdfsdfsdf kaldı ki sarı sitede sıfırları 1.8k sen kullanmışsın bunları.

Hocam yazın direk özelden 2k alıyorsanız

Hahaha çok akıllısın dimi keycaps sadece 1k :D

E tamam bende 1800'e kadar alınır dedim zaten o şakir uzattı da uzattı üste bakarsan zaten 1800'e kadar alınır üstü verilmez demişim

Keklik avlıyoruz işte 2k klavye 1200 keycaps 300'de bilek desteği ne var bunda :D
Matematik hocan nasıl iyi mi? Keycap 1k dedin şimdi 1.2 k diyorsun, bilek desteği 300 diyorsun hepside ikinci el. Yine 3500 yapıyor dsfgsdfsdf.

Haddini bil aklı olmayıp fikri olan çocuk. 2k lık ürünü çocuk 1.8k zaten düşürür diyorum gelmişsin ühüü o bu ğadar etmez diyip 2.8k etmesi imkansız klavye öneriyorsun. Kendince beni bozacaksın ya klavyeni paylaşıyorsun. Almışsındır ağzının payını. Garibanın çocuğu olsa gidip klavyen ile hava atacaktın demek ki. hadi keycap 1k bilek desteği 800 lira mı? fdsdfsdfsdf kaldı ki sarı sitede sıfırları 1.8k sen kullanmışsın bunları.
Bak rahatsız arkadaşım çoçuk gibi senle didişemem işimiz gücümüz var zaten en başta ben demişim 1800 üstü verilmez diye polemiğe girdin konuyu uzattıkça uzattın 2k eder diyen varsa elimde var beyaz aula direk veririm 1 sn düşünmem :D

Ekler

• 1734426712864.png
    1734426712864.png
    24.6 KB · Hit: 8

Whoose11

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
109
İsim
Osman
Onca şeyin üzerine konuşmaya devam mı ediyor? Ben mi yanlış görüyorum?

SEmrey

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
336
İsim
Emre
Biraz adam olun satıyorsunuz diye manipüle etmeyin hadi satmıyorsunuz diyelim şu klavyeye 2k değmez değer diyen varsa bunu verebilirim direk mal ortada babanızın ürünü gibi savunmayın 😂
Burada şu kalvyeye 2k veren varsa satayım demişsin. Biz ''şu'' klavyede ne görüyorsak o dur. Bunun üstüne bir şey söylemen hata, haksızsın. Biraz adam olsan manipüle etmeye kalkmazdın .d !

Matematik hocan nasıl iyi mi? Keycap 1k dedin şimdi 1.2 k diyorsun, bilek desteği 300 diyorsun hepside ikinci el. Yine 3500 yapıyor dsfgsdfsdf.
Keycapsın zaten gelişi şuan 850 TL beklemesi filan da var aynı fiyata mı verilir 2k klavye koydum 1200 tuş takımı 300'de bilek desteği

Marginale

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,330
İsim
Muhammed efe
Bak rahatsız arkadaşım çoçuk gibi senle didişemem işimiz gücümüz var zaten en başta ben demişim 1800 üstü verilmez diye polemiğe girdin konuyu uzattıkça uzattın 2k eder diyen varsa elimde var beyaz aula direk veririm 1 sn düşünmem :D
Bizim muhabbet kuşu vardı o bile bazen farklı şeyler söylüyordu sen hep aynı şeyi diyorsun. Sülün Osman bize racon kesip kendisi kaça satıyor sfdsfsdf işe bak.

mershadow

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
37
İsim
mershadow
Önerdiğin hiç bi ürün f75 ten iyi değil gerek conta yapısı gerek yalıtımı gerek switchleri gerekse fabrikasyon yapılan lube kalitesi.
f75'in vgn v87'den conta, yalıtım, lube, switch açısından nasıl bir farkı var

Burada şu kalvyeye 2k veren varsa satayım demişsin. Biz ''şu'' klavyede ne görüyorsak o dur. Bunun üstüne bir şey söylemen hata, haksızsın. Biraz adam olsan manipüle etmeye kalkmazdın .d !
Burada klavyeden söz ediyoruz :D tuş o zaxman mouse padde var orda onu da verelim :D hatta monitör gözüküyor onu da dahil edelim

Marginale

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,330
İsim
Muhammed efe
Keycapsın zaten gelişi şuan 850 TL beklemesi filan da var aynı fiyata mı verilir 2k klavye koydum 1200 tuş takımı 300'de bilek desteği
850 TL sıfır ürün sen bunu kullanmışsın, hepsini kullanmışsın. Maşallah piyasanın sefiri ya.

Bak işte cahil kardeşim keycaps almaya kalksan 1k diyorum ufak oranlara takılmıyorum akılsız uşak :D kar koymayacak mısın bu ürüne :D

Marginale

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,330
İsim
Muhammed efe
Burada klavyeden söz ediyoruz :D tuş o zaxman mouse padde var orda onu da verelim :D hatta monitör gözüküyor onu da dahil edelim
Manipüle etme adama sözünü tut, bu fotoyu atıp gelene 2k ya veriyim dedin öyle sazan varsa dedin. Tut sözünü Sülün Osman.

SEmrey

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
336
İsim
Emre
olum harbi sıkıntılısın sen, kendi kendine polimiğe giriyorsun. Orada şu klavye demişsin. KLAVYE. SENCE mouse pad ve monitör bir KLAVYE Mİ ? Eğer klavye olarak görüyorsan onuda ver

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,028,759
Üyeler
163,053
Son üye
merttari
Top Bottom