Neler Yeni

Hangi klavyeyi almalıyım sizce

Hayır bizim millette bir şey var asla bilmediğini kabul etmez hep en iyisin bilir. Öğrendiğim iyi oldu desene kardeşim kuyruk acısı çekip gülme emojisi atacağına. Cevap veremeyince bas kahkahayı. En iyi seçenek çocuk için pazarlıkla alacağı bi f75. Ben sana sövmedim, küfür etmedim güzelce izah ettim. Neyden bahsettiğimi bile anlamadan hemen birader ne uzattın. Komiksiniz Vallahi. Çocuk önerilere açık illa garantili olsun şartıda yok.
Ne öğrendiğim? aula da hangi conta var veya ne fark yaratıyor :D hani aulayı kullanmasam 8-10 adet satmış olmasam dediklerini yutacağım da neyse :D
Mesaj otomatik birleştirildi:

Hadi onu da geçtim gider bunu alır adam 2500'e GrayWood V4 switch buna ne diceksin şimdi merak ediyorum ne uyduracaksın :D

Ekler

• 1734423518592.png
    1734423518592.png
    19.9 KB · Hit: 16
  • 1734423711620.png
    1734423711620.png
    593 KB · Hit: 17

Marginale

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,330
İsim
Muhammed efe
Ne öğrendiğim? aula da hangi conta var veya ne fark yaratıyor :D hani aulayı kullanmasam 8-10 adet satmış olmasam dediklerini yutacağım da neyse :D
Ben 17 tane sattım, senin ömründe görmediğin klavyeleride kullanıp sattım ss te atarım özelden istersen ama sidik yarıştırma gibi derdim yok. Conta yapısı konusunda da önerdiğin üründe yok demedim farkları var dedim, örneğin önerdiğinde 3 kat var firmanın da yazdığı gibi, aula da plastik switch oturtma tape i ile 5 kat var yalıtın. Youtube'dan çok kısa araştırma ile merak edende bulur. Bol keseden sallamayın. Bilmediğini kabul edip yeni şeyler öğrenmeye açık ol, switch farkıda var ayrıca ürünlerde. Leobog Reaper switch yunzii'nin kullandığı V4'ten switchlerden çok daha kaliteli ve prelube işlemini çok daha iyi yapıyorlar yeni nesilde. Sana yeter mi bu cevaplar bilmiyorum ama zaten pek bildiğin şey yok çocuğun konusunda daha fazla rahatsızlık vermeyelim ikimizde daha fazla. Allah aşkına daha ithalatçı garantisi ne onu bilmiyorsun bana racon kesme. Özelden yaz orada sidik yarıştırırız çocuğun konusunu kirletme.

Ben 17 tane sattım, senin ömründe görmediğin klavyeleride kullanıp sattım ss te atarım özelden istersen ama sidik yarıştırma gibi derdim yok. Conta yapısı konusunda da önerdiğin üründe yok demedim farkları var dedim, örneğin önerdiğinde 3 kat var firmanın da yazdığı gibi, aula da plastik switch oturtma tape i ile 5 kat var yalıtın. Youtube'dan çok kısa araştırma ile merak edende bulur. Bol keseden sallamayın. Bilmediğini kabul edip yeni şeyler öğrenmeye açık ol, switch farkıda var ayrıca ürünlerde. Leobog switch yunzii'nin kullandığı switchlerden çok daha kaliteli ve prelube işlemini çok daha iyi yapıyorlar. Sana yeter mi bu cevaplar bilmiyorum ama zaten pek bildiğin şey yok çocuğun konusunda daha fazla rahatsızlık vermeyelim ikimizde daha fazla.
Tamam abisi satıyorsan adama özelden yaz bu kadar uzatma :D ben sana bu klavyeye 2 bin verilmez diyorum neyini uzatıyorsun 2 ona verene kadar örnek attım bir sürü biraz daha uzatırsan engelleyeceğim hahha ömrüm de görmediğim klavyeler diyor pu hahahha tanımadan konuşmak çok saçma da neyse uzatmayacağım çocukla çocuk olmayacağım (ss te atarım özelden istersen ama sidik yarıştırma) güldüm buna var ya senin sahip olamayacağın ürünleri getirtme kapasitesine sahibim Almanya,Hollanda,Dubai,Çin,Amerika daha bir kaç Ülke var da uğraşmayacağım seninle takıntım olsa hayalini bile kuramacağın ürünleri getirtirim ben :D

Marginale

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,330
İsim
Muhammed efe
Tamam abisi satıyorsan adama özelden yaz bu kadar uzatma :D ben sana bu klavyeye 2 bin verilmez diyorum neyini uzatıyorsun 2 ona verene kadar örnek attım bir sürü biraz daha uzatırsan engelleyeceğim hahha ömrüm de görmediğim klavyeler diyor pu hahahha tanımadan konuşmak çok saçma da neyse uzatmayacağım çocukla çocuk olmayacağım (ss te atarım özelden istersen ama sidik yarıştırma) güldüm buna var ya senin sahip olamayacağın ürünleri getirtme kapasitesine sahibim Almanya,Hollanda,Dubai,Çin,Amerika daha bir kaç Ülke var da uğraşmayacağım seninle takıntım olsa hayalini bile kuramacağın ürünleri getirtirim ben :D
Okuman yok mu kardeşim sattım ama şu an zaten elimde yok diyorum sıkıntılı mısın? Satsamda çocuğa özelden yazarım sanane yani. 800 daha ver al sırf garantisi var dediği (o da ithalatçı garantilİ) ürün daha iyi değil bunu izah ediyorum nato kafa nato mermer yinede. Ayrıca kendinde satmışsın ya güya başka satan olunca mı dokunuyor sana. KARDEŞİM 10K DAHA VER WOOTİNG AL ETMEZ O. :ROFLMAO: :ROFLMAO: Tam bi utanç kaynağı yemin ediyorum.

Whoose11

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
109
İsim
Osman
Yıllardır ithalat ve ihracat yaparım, sayısız ülke gezdim ama Dubai diye bir ülke ne duydum ne de gördüm.

Okuman yok mu kardeşim sattım ama şu an zaten elimde yok diyorum sıkıntılı mısın? Satsamda çocuğa özelden yazarım sanane yani. 800 daha ver al sırf garantisi var dediği (o da ithalatçı garantilİ) ürün daha iyi değil bunu izah ediyorum nato kafa nato mermer yinede. Ayrıca kendinde satmışsın ya güya başka satan olunca mı dokunuyor sana. KARDEŞİM 10K DAHA VER WOOTİNG AL ETMEZ O. :ROFLMAO: :ROFLMAO:
Bak bir şey olduğu zaman muattap bulabilecek yerin var mı var bende sattım 1600-1800 arası sattığım halde 2 bin verilmez diyorum o ürüne şuanda kullanıyorum alacak varsa 2k direk veririm :D attıklarımdan birini de hemen sipariş geçerim valla

Yıllardır ithalat ve ihracat yaparım, sayısız ülke gezdim ama Dubai diye bir ülke ne duydum ne de gördüm.
BAE kardeşim biz alışmışız dubai'ye gitti geldi cart curt o yüzden direk öyle yazdım

Marginale

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,330
İsim
Muhammed efe
Dubai'nin şehir olduğunu bilmiyor buna ne anlatacaksın Allah için boşver.

Bak bir şey olduğu zaman muattap bulabilecek yerin var mı var bende sattım 1600-1800 arası sattığım halde 2 bin verilmez diyorum o ürüne şuanda kullanıyorum alacak varsa 2k direk veririm :D attıklarımdan birini de hemen sipariş geçerim valla

BAE kardeşim biz alışmışız dubai'ye gitti geldi cart curt o yüzden direk öyle yazdım
Bende git 2k ya al demedim zaten pazarlık ile 1.8k ya düşerler dedim. Kaldı ki klavye 2k edecek bi klavye hele senin 2.8-2.5k ya önerdiğin komik klavyeler yanında.

Whoose11

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
109
İsim
Osman
Okuman yok mu kardeşim sattım ama şu an zaten elimde yok diyorum sıkıntılı mısın? Satsamda çocuğa özelden yazarım sanane yani. 800 daha ver al sırf garantisi var dediği (o da ithalatçı garantilİ) ürün daha iyi değil bunu izah ediyorum nato kafa nato mermer yinede. Ayrıca kendinde satmışsın ya güya başka satan olunca mı dokunuyor sana. KARDEŞİM 10K DAHA VER WOOTİNG AL ETMEZ O. :ROFLMAO: :ROFLMAO: Tam bi utanç kaynağı yemin ediyorum.
Aula alınmaz diyip Aula tavsiyesi edip, F75 ile birebir ve yıllardır tükenmiş vaziyette olan iki klavyeyi tavsiye ediyor. Yorulma bence.

Marginale

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,330
İsim
Muhammed efe
Aula alınmaz diyip Aula tavsiyesi edip, F75 ile birebir ve yıllardır tükenmiş vaziyette olan iki klavyeyi tavsiye ediyor. Yorulma bence.
Kanka ben kötü şekilde izah etmedim güzelce de izah ettim bana şu kadar sattım bu kadar ettim diyor. Vallahi milletimiz köylü kurnazı sadece kendisi akıllı.

Ayrıca meselemiz dubai bae değil :D mesele arkadaşın beni tanımadan ömründe göremeyeceğin ürünler demesi saçma :D bizde ithalat ihracat yapıyoruz bir çok Ülkeye mesele farklı

Ne rahatsız insanlarsınız aula alınmaz demiyorum 2k aula f75'e verilmez diyorum niye bu kadar zorunuza gidiyor anlamıyorum madem 2k ediyor gelin vereyim bende ki ürünü :D hadi madem o para ediyor veriyim size 2k'ya varsa öyle alacak keklik yönlendirin

Biraz adam olun satıyorsunuz diye manipüle etmeyin hadi satmıyorsunuz diyelim şu klavyeye 2k değmez değer diyen varsa bunu verebilirim direk mal ortada babanızın ürünü gibi savunmayın 😂

Ekler

• IMG_2175.jpeg
    IMG_2175.jpeg
    1.5 MB · Hit: 15
Son düzenleme:

Whoose11

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
109
İsim
Osman
Ayrıca meselemiz dubai bae değil :D mesele arkadaşın beni tanımadan ömründe göremeyeceğin ürünler demesi saçma :D bizde ithalat ihracat yapıyoruz bir çok Ülkeye mesele farklı

Ne rahatsız insanlarsınız aula alınmaz demiyorum 2k aula f75'e verilmez diyorum niye bu kadar zorunuza gidiyor anlamıyorum madem 2k ediyor gelin vereyim bende ki ürünü :D hadi madem o para ediyor veriyim size 2k'ya varsa öyle alacak keklik yönlendirin
B75 2.8k idi yalnız 💀 şu an 80 dolar civarında. F75 döviz kurlu fiyatı da etmez 💀 PCB'si Switch'i ayrı ayrı kendin toplasan da etmez 💀

Yurtdışı ile haşır neşir ise hesaplarsın eder mi etmez mi?

Marginale

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,330
İsim
Muhammed efe
B75 2.8k idi yalnız 💀 şu an 80 dolar civarında. F75 döviz kurlu fiyatı da etmez 💀 PCB'si Switch'i ayrı ayrı kendin toplasan da etmez 💀

Yurtdışı ile haşır neşir ise hesaplarsın eder mi etmez mi?
Allah aşkına bırak kendi kendine konuşsun. Klavyesini paylaştığı için sadece bi kaç topladığım klavyeyi atacağım konuşmaya devam ederse görmezden gelelim çocuğun konuyu kirletiyor.
WhatsApp Image 2024-12-17 at 11.48.46 (1).jpeg
WhatsApp Image 2024-12-17 at 11.48.45 (2).jpeg
WhatsApp Image 2024-12-17 at 11.48.45 (1).jpeg
WhatsApp Image 2024-12-17 at 11.48.44.jpeg

Son düzenleme:

Whoose11

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
109
İsim
Osman

Biraz adam olun satıyorsunuz diye manipüle etmeyin hadi satmıyorsunuz diyelim şu klavyeye 2k değmez değer diyen varsa bunu verebilirim direk mal ortada babanızın ürünü gibi savunmayın 😂
Gotcha.

Ekler

• IMG_20241217_115112.jpg
    IMG_20241217_115112.jpg
    359.3 KB · Hit: 10
Top Bottom