Neler Yeni

Hangi klavyeyi almalıyım sizce

Manipüle etme adama sözünü tut, bu fotoyu atıp gelene 2k ya veriyim dedin öyle sazan varsa dedin. Tut sözünü.
NE manipülesi başka fotoğrafı yok klavyenin elimde aula olduğunun kanıtı hangi enayi o şekilde verir tuş takımına klavyeden daha fazla para ödemişim
Mesaj otomatik birleştirildi:

olum harbi sıkıntılısın sen, kendi kendine polimiğe giriyorsun. Orada şu klavye demişsin. KLAVYE. SENCE mouse pad ve monitör bir KLAVYE Mİ ? Eğer klavye olarak görüyorsan onuda ver
Akıllı insan tuş takımının dahil olmadığını anlar zaten klavyeden pahalı tuş takımı almışım sence verilir mi o kendine bir sor :D

Whoose11

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
109
İsim
Osman
Burada klavyeden söz ediyoruz :D tuş o zaxman mouse padde var orda onu da verelim :D hatta monitör gözüküyor onu da dahil edelim
Gammazlandın. Battıkça batıyorsun. Komedi malzemesinden başka bir şey değilsin. İyi bir sıvacısın. Uzatma konuyu dağıtma artık. Kabak tadı verdin.

Marginale

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,330
İsim
Muhammed efe
NE manipülesi başka fotoğrafı yok klavyenin elimde aula olduğunun kanıtı hangi enayi o şekilde verir tuş takımına klavyeden daha fazla para ödemişim
Sülün onu bunu bırak niye keycap 1k dan 1.2k ya zıpladı dfsdfsdfsdf, bi önce ki mesajda 1k dedin şimdi 1.2k oldu. Hala bu ürünlerin ikinci el olduğunuda hesaba katmıyorsun cevap veresin gelmiyorlar onlara. Elimde köprü var ilgilenir misin?

:D hacı hepinizi engelliyorum aula satışcıları sizi 2k etmez dediğimiz ürüne satıyorsunuz diye manipüle ediyorsunuz burada attığım fotoğrafa da olduğu gibi alayım diyorsunuz hangi enayi keycaps dahil klavyeyi 2k verir

Sülün onu bunu bırak niye keycap 1k dan 1.2k ya zıpladı dfsdfsdfsdf, bi önce ki mesajda 1k dedin şimdi 1.2k oldu. Hala bu ürünlerin ikinci el olduğunuda hesaba katmıyorsun cevap veresin gelmiyorlar onlara. Elimde köprü var ilgilenir misin?
** olu 1k ortalama geliş fiyatı dedim

Marginale

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,330
İsim
Muhammed efe
:D hacı hepinizi engelliyorum aula satışcıları sizi 2k etmez dediğimiz ürüne satıyorsunuz diye manipüle ediyorsunuz burada attığım fotoğrafa da olduğu gibi alayım diyorsunuz hangi enayi keycaps dahil klavyeyi 2k verir

** olu 1k ortalama geliş fiyatı dedim
Şimdi de 850 dedin gelişi ahraz çocuk. Hiçbirimiz şu an Aula satmıyoruz ama kendin 3.6k ya satıyorsun. İftira da atmaya utanmıyorsun. Söktüğün keycapleride ayrı satarsın yoluna bakarsın sülün. Diğer keycapleri vermiyorsun ama ürün fiyatına dahil ediyorsun klavyenin tam parasına koymuşsun mesela o kadar değer biçmişsin.

Şimdi de 850 dedin gelişi ahraz çocuk
Ortalam fiyat diyorum hesaplaamadım 1k de düz ona

Sefer konunu mahvettiler kusura bakma kendi adıma knk aula bulabiliyorsan 1800'e kadar al bulamazsan wrait üzerinden b75 pro filan bekle

Marginale

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,330
İsim
Muhammed efe
Gammazlandın. Battıkça batıyorsun. Komedi malzemesinden başka bir şey değilsin. İyi bir sıvacısın. Uzatma konuyu dağıtma artık. Kabak tadı verdin.
Sizede yazdıysa ss alın ben savcılığa vereceğim ettiği küfürler ile.
Ekran görüntüsü 2024-12-17 122118.png

@SEmrey

SEmrey

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
336
İsim
Emre

Akıllı insan tuş takımının dahil olmadığını anlar zaten klavyeden pahalı tuş takımı almışım sence verilir mi o kendine bir sor :D
Şakamatik

Alıntıyı görüntüle
@SEmrey
Bana yazmamış. Attığı başlık ile yazdığı mesaj yüzünden davalık olucak şimdi :D

Alıntıyı görüntüle
@SEmrey
Boş zamanın varsa uğraşsana bu çocukla

Şakamatik

Sana nerde yazmışım :)

Alıntıyı görüntüle
@SEmrey
Leelle Ulan Muhammed 😂

Şakamatik

Uğraşsa nolcak ına küfür etmedim masaya bak minnacık masaya dedim uğraştığıyla kalır

Sefer51

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
3
İsim
Sefer tuncbilek
Arkadaşlar boşverin kapatın konuyu keşke sormasaydım

Marginale

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,330
İsim
Muhammed efe
Şakamatik

Hakaret olmasa uzatmazdım. Ama görüyorsunuz ne yaptığını zaten nick name ile savcılığa verince yaşını öğreniriz. Para ile size döner ısmarlarım.

Whoose11

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
109
İsim
Osman
İlanı kaldırmış 💀
Adli süreç ile ilgilenecek arkadaşlar kolaylık sağlaması açısından irtibat numarasını paylaşabilirim.

mershadow

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
37
İsim
mershadow

ikisi arasından vgn v87 alınır. Aula f75 alacaksan, mümkünse elden herşeyini test ederek al derim. Paramgüvende ile alırsan satın aldığını onaylamadan önce hemen test et. Sorunluysa iade edersin. (Paketin açılışından testin sonuna kadar video kaydı yap.)

Top Bottom