Neler Yeni

Hangi klavyeyi almalıyım sizce

SEmrey

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
336
İsim
Emre
Ayrıca meselemiz dubai bae değil :D mesele arkadaşın beni tanımadan ömründe göremeyeceğin ürünler demesi saçma :D bizde ithalat ihracat yapıyoruz bir çok Ülkeye mesele farklı
Mesaj otomatik birleştirildi:

Ne rahatsız insanlarsınız aula alınmaz demiyorum 2k aula f75'e verilmez diyorum niye bu kadar zorunuza gidiyor anlamıyorum madem 2k ediyor gelin vereyim bende ki ürünü :D hadi madem o para ediyor veriyim size 2k'ya varsa öyle alacak keklik yönlendirin

Biraz adam olun satıyorsunuz diye manipüle etmeyin hadi satmıyorsunuz diyelim şu klavyeye 2k değmez değer diyen varsa bunu verebilirim direk mal ortada babanızın ürünü gibi savunmayın 😂
Tamam gel 2k'ya o klavyeyi öylece alacağım keycaps ve bilek desteği ile beraber Üsküdardayım. İstanbulun neresindesin? Madem 2k'ya veriyorsun onu alayım hemen kekliği

Marginale

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,330
İsim
Muhammed efe
Tamam gel 2k'ya o klavyeyi öylece alacağım keycaps ve bilek desteği ile beraber Üsküdardayım. İstanbulun neresindesin? Madem 2k'ya veriyorsun onu alayım hemen kekliği
Hocam durur musunuz sırade ben varım önüme geçmeyin.

SEmrey

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
336
İsim
Emre
Biraz adam olun satıyorsunuz diye manipüle etmeyin hadi satmıyorsunuz diyelim şu klavyeye 2k değmez değer diyen varsa bunu verebilirim direk mal ortada babanızın ürünü gibi savunmayın 😂
Elimde hali hazırda aktif olarak kullandığım aula f75 var ama seni kırmamak için 2k'ya alacağım. Mal ortada zaten ben vereyim parasını

Hocam durur musunuz sırade ben varım önüme geçmeyin.
Pardon hocam kendimi tutamadım. Konuyu ilk sayfasından buraya kadar pür dikkat okuyunca sinirlendim. Sizin hakkınız klavye

Marginale

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,330
İsim
Muhammed efe
Elimde hali hazırda aktif olarak kullandığım aula f75 var ama seni kırmamak için 2k'ya alacağım. Mal ortada zaten ben vereyim parasını

Pardon hocam kendimi tutamadım. Konuyu ilk sayfasından buraya kadar pür dikkat okuyunca sinirlendim. Sizin hakkınız klavye

SEmrey

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
336
İsim
Emre
Şimdi arkadaş kıvırmaya başlar. Mal ortada derken klavyeyi kast ettim keycaps ve bilek desteğini değil diye.

Hocam yazın direk özelden 2k alıyorsanız

Hahaha çok akıllısın dimi keycaps sadece 1k :D

Ne anlamaz çocuksun, adam 2k'ya al demiyor ki 1700'e satan insanlar var adam 2k'dan 1800'e düşürülüp alsın diyor.
E tamam bende 1800'e kadar alınır dedim zaten o şakir uzattı da uzattı üste bakarsan zaten 1800'e kadar alınır üstü verilmez demişim

Keklik avlıyoruz işte 2k klavye 1200 keycaps 300'de bilek desteği ne var bunda :D

SEmrey

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
336
İsim
Emre
Hocam yazın direk özelden 2k alıyorsanız

Hahaha çok akıllısın dimi keycaps sadece 1k :D

E tamam bende 1800'e kadar alınır dedim zaten o şakir uzattı da uzattı üste bakarsan zaten 1800'e kadar alınır üstü verilmez demişim

Keklik avlıyoruz işte 2k klavye 1200 keycaps 300'de bilek desteği ne var bunda :D
Dediğim oldu mal ortada derken sadece klavyeyi kast ediyormuş. Mal harbiden ortadaymış biz görememişiz

Şimdi arkadaş kıvırmaya başlar. Mal ortada derken klavyeyi kast ettim keycaps ve bilek desteğini değil diye.
Aula f75 dediğin zaman ne anlıyorsun sen aula baktığın zaman yanında keycaps mi veriyor :D keycaps klavyenin satış fiyatından pahalı şakir :D

Dediğim oldu mal ortada derken klavyeyi kast ediyormuş. Mal harbiden ortadaymış biz görememişiz
Sana biri aula satınca yanında keycaps mi veriliyor benim mi haberim yok :D

Dediğim oldu mal ortada derken klavyeyi kast ediyormuş. Mal harbiden ortadaymış biz görememişiz
3600'E ilana atmışım 3500'e gider öyle

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,028,755
Üyeler
163,049
Son üye
yusfozhn
Top Bottom