Ayrıca meselemiz dubai bae değil mesele arkadaşın beni tanımadan ömründe göremeyeceğin ürünler demesi saçma bizde ithalat ihracat yapıyoruz bir çok Ülkeye mesele farklı
Mesaj otomatik birleştirildi:
Ne rahatsız insanlarsınız aula alınmaz demiyorum 2k aula f75'e verilmez diyorum niye bu kadar zorunuza gidiyor anlamıyorum madem 2k ediyor gelin vereyim bende ki ürünü hadi madem o para ediyor veriyim size 2k'ya varsa öyle alacak keklik yönlendirin
Mesaj otomatik birleştirildi:
Biraz adam olun satıyorsunuz diye manipüle etmeyin hadi satmıyorsunuz diyelim şu klavyeye 2k değmez değer diyen varsa bunu verebilirim direk mal ortada babanızın ürünü gibi savunmayın
Tamam gel 2k'ya o klavyeyi öylece alacağım keycaps ve bilek desteği ile beraber Üsküdardayım. İstanbulun neresindesin? Madem 2k'ya veriyorsun onu alayım hemen kekliği
Tamam gel 2k'ya o klavyeyi öylece alacağım keycaps ve bilek desteği ile beraber Üsküdardayım. İstanbulun neresindesin? Madem 2k'ya veriyorsun onu alayım hemen kekliği
Biraz adam olun satıyorsunuz diye manipüle etmeyin hadi satmıyorsunuz diyelim şu klavyeye 2k değmez değer diyen varsa bunu verebilirim direk mal ortada babanızın ürünü gibi savunmayın