Hangi klavyeyi almalıyım sizce

Sana nerde yazmışım :)
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Leelle Ulan Muhammed 😂
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Uğraşsa nolcak ına küfür etmedim masaya bak minnacık masaya dedim uğraştığıyla kalır
1-Bana yazmadın. İlkokula gidiyorsun herhalde okumanda yok
2- Adama küfür etmedim diyip attığın başlığa baksana, o kelime hakaret sayılıyor ve dava açabilir sadece onu yazdın diye.

1-Bana yazmadım. İlkokula gidiyorsun herhalde okumanda yok
2- Adama küfür etmedim diyip attığın başlığa baksana, o kelime hakaret sayılıyor ve dava açabilir sadece onu yazdın diye.
Klavye delikanlısı işte kanka. Ne bekliyorsun. Adam akıllı izah ediyoruz küfür ediyor.

Özelden bana yazdı ya, kulaklık önerisi istedi benim tam bilgim yok kanka bilginiz varsa yardımcı olsanıza kulaklıklar hakkında.
ben hayatımda 2-3 kulaklık kullandım pek bilgim yok, Aktif olarak 3 yıldır cloud 2 kablolu kullanıyorum memnunum. Fps oyunları oynuyorsan tavsiye ederim. Bide bunların cloud 3 diye yeni versiyonları çıktı pek incelemedim ve kullanmadım, onlarada bakabilirsin. @Sefer51

ben hayatımda 2-3 kulaklık kullandım pek bilgim yok, Aktif olarak 3 yıldır cloud 2 kablolu kullanıyorum memnunum. Fps oyunları oynuyorsan tavsiye ederim. Bide bunların cloud 3 diye yeni versiyonları çıktı pek incelemedim ve kullanmadım, onlarada bakabilirsin. @Sefer51
Onlar dediğin gibi uzun süre götürecek ürünler.

Çok teşekkür ederim yardımcı olanlar icin kusura bakmayin bos islerle yordum sizi

Aula F75 boş bi klavye olsaydı onu önermezdik zaten. Ayrıca aktif olarak bende kullanıyorum. Senin bütçene hem uygun hemde kaliteli bir klavye, o fiyata tr'de aktif olarak satılan klavyelere taş çıkartır. Dediğim gibi sarı sitede 1700-1800 arası satan kişiler var , bence alınabilir. Ayrıca buranın ikinci el sekmesine'de bakarsın satan vardır illa.

Aula F75 boş bi klavye olsaydı onu önermezdik zaten. Ayrıca aktif olarak bende kullanıyorum. Senin bütçene hem uygun hemde kaliteli bir klavye, o fiyata tr'de aktif olarak satılan klavyelere taş çıkartır. Dediğim gibi sarı sitede 1700-1800 arası satan kişiler var , bence alınabilir. Ayrıca buranın ikinci el sekmesine'de bakarsın satan vardır illa.
Tamam cok tesekkur ederim

Geri