Neler Yeni
  • ‼️Sizlerin forumda daha keyifli ve sorunsuz vakit geçirmesi adına gece saatlerinde güncelleme ve bakım çalışması yapılacaktır. İşlemler sürerken kesintiler yaşanabilir.

Çözüldü✓ redragon K512 vs hyperx alloy core

Dahası  
Reaksiyon skoru
1
İsim
Burak İskenderoğlu
Çok kararsız kaldım bu ikisi arasında. Sessiz bir klavye istediğim ve ses açma kısmanın ayrı olmasını önemsediğim için bu ikisi arasında kaldım. Redragon klavye'de manyetik ayarlanabilir bilek desteği, kabloda kendinden cır cırtlı kablo toplayıcı ve 6 adet de makro var. Hyperx suya karşı dayanıklı, fabrika çıkışlı türkçe (türkçe harfler sonradan baskı değil), harfler şeffaf(yani silinmez ve rgb geçirir), taş gibi sağlam, full klavye kilidi var ve 1 ms tepkime süresi sunuyor. Her ikisi de anti-ghosting sunuyor ve her ikisi de örgü kablo ama Redragon'da kabloya yapışık kablo toplayıcı var. Ben fps tarzı CS falan oynarım ama Web'de de baya takılırım. Normalde hyperx alacaktım ama 6 adet makro ve bilek desteği bir de kablo toplayıcı olunca Redragon'u da düşündüm üçü de güzel özellikler göz ardı etmesi çok zor. Bir tarafta 1 ms Hyperx var ve ömürlük gibi bir şey. Diğer tarafta mıknatıslı bilek desteği, 6 adet makro ve cır cırtlı kablo ile gelen kablo toplayıcı var. Hangisi mantıklı bir de sadece bu iki klavye üzerinden konuşalım çünkü diğer klavyelere çoktan baktım tabi önerebileceğiniz bunların fiyatında ya da daha az bu özellikleri taşıyan klavye varsa atın. Baştan söyleyeyim atacağınız klavyede ses kısma açma ayrı olacak (fn ile basarak açılan değil), ayarlanabilir rgb, bilek desteği, örgü kablo, makro(ama programı sıkıntılı olmayan), gecikme süresi abartı olmayan, taş gibi sağlam ve türkçe olacak. Bir de Redragon'da space'e basınca yay sesi geliyormuş var mı öyle bir şey varsa da çok rahatsız eder mi yoksa hafif bir şey mi?

Furkan_Demir

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
449
İsim
Furkan Demir
kendi çekimim.

Dahası  
Reaksiyon skoru
1
İsim
Burak İskenderoğlu
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Baktım biraz makrolar engel oluyor alışması zor diyorlar onu gözden çıkardım yay sorunuyla beraber galiba hyperx alacağım bilek desteği bir tek biraz etkiliyor ve manyetikti ama yapacak bir şey yok.

Top Bottom